Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 29.03.2023, 13:38 29.03.2023, 17:02
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Animasyondan bilim kurguya, dramdan komediye ve gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Tay, Çıldırmış Ayı (Cocaine Bear), Kayıp (Missing), Öldüren Oyun (The Friendship Game), Ecinni 4: Ecel, Belki Evet, Belki Hayır (Maybe I Do), Paranoid ve Çaykovski'nin Karısı (Tchaikovsky's Wife) filmlerinin vizyona gireceği 31 Mart Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Tay, Nurullah Yenihan yönetmenliğinde vizyona giriyor. Film, Mekke'den Medine'ye annesini kurtarmak için bir yolculuğa çıkan genç tay Riyah ile yol üzerinde tanıştığı ihtiyar deve Jabal'ın, hicretin izlerini takip eden serüvenini konu ediniyor.

Keri Russell, Ray Liotta, Ayoola Smart’ın başrollerinde olduğu Çıldırmış Ayı (Cocaine Bear), gerilim tutkunlarını 95 dakikalık bir yolculuğa çıkartacak. 1985 yılında bir uyuşturucu kuryesinin uçağının düşmesiyle ormanda kaybolan kokainin bir kara ayı tarafından yendiği gerçek bir olaydan uyarlanan film, yüksek miktarda kokaini tüketen ayının adeta cinnet getirip çevresine dehşet saçmasını konu ediniyor.

Will Merrick ve Nicholas D. Johnson’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kayıp (Missing), kayıp bir annenin izini çevrimiçi bir şekilde süren genç June'un arayışını konu ediniyor. Annesinin, erkek arkadaşıyla çıktığı Kolombiya tatilinde kaybolmasıyla June annesini bulmak için dahiyane bir şekilde son teknolojiyi kullanır. Ancak June daha derini irdeledikçe, yaptığı dijital dedektiflik aradığı cevap yerine daha çok sorular açığa çıkarır...

Korku, gerilim ve bilim kurgu türlerini bir arada barındıran Öldüren Oyun (The Friendship Game), bir grup gencin birbirlerine olan bağlılıklarını test eden ve oyunun derinliklerine indikçe yıkıcı sonuçları olan garip bir nesneyle karşılaşmalarını konu alıyor.

Mehmet Sağlam’ın yönettiği Ecinni 4: Ecel, Zeynep'in birtakım varlıkları görmeye başlaması ve bu süreçte Zeynep'in kız kardeşi Elif'in kaybolmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Yorumlar (0)