Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

SİNEMA 23.03.2022, 15:47
Bu cuma vizyonda hangi filmler yer alacak?

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 25 Mart Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kayıp Şehir, Kocaayak ve Ailesi, Şans Tanrıçası, Belfast, Araf 5: Aile, Eiffel ve Hosts vizyonda sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da farklı türlerden yerli ve yabancı yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan aksiyona, animasyondan gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler sinemanın büyülü dünyasıyla buluşacak. Kayıp Şehir, Kocaayak ve Ailesi, Şans Tanrıçası, Belfast, Araf 5: Aile, Eiffel ve Hosts filmlerinin vizyona gireceği 25 Mart Cuma gününün vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

Mart cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı romantik-komedi ve aksiyon türündeki Kayıp Şehir, sadece kitapların sayfalarında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamak isteyen Alan'ın antik hazineyi bulmak isterken yaşadığı macera dolu serüveni konu alıyor.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının beğenisini kazanacak Kocaayak ve Ailesi, efsanelere konu olan Kocaayak ile onu arayan oğlunun sürükleyici macerasını anlatıyor. Filmin yönetmenliğini ise Ben Stassen ve Jeremy Degruson yapıyor.

Ferzan Özpetek'in yönettiği Şans Tanrıçası (La dea fortuna), Annamaria'nın hastalığıyla ilgili kontroller için birkaç gün hastanede kalacağından çocuklarını yakın arkadaşları Alessandro ve Artura'ya bırakmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Kenneth Branagh'ın hayatından otobiyografik ögeler taşıyan Belfast, 60'ların sonunda tırmanan siyasi gerilimin merkezindeki Belfast'ta, hayatı deneyimlemeye başlayan genç Buddy ve onun işçi sınıfı ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Korku türündeki Araf 5: Aile, üniversite öğrencisi Hande’nin, sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan, "büyü" meselesi üzerine yazacağı tezi konu alıyor. Ancak, bu tezi farklı kılan nokta ise, işi uygulamaya koyacak olmasıdır. 

Martin Bourboulon imzalı Eiffel, 300 metre uzunluğuyla 42 sene boyunca dünyanın en yüksek yapısı unvanını koruyan Eyfel Kulesi’nin bilinmeyen hikâyesini anlatıyor. Noel yemeğinin tadını birlikte çıkarmak için komşularını evine davet eden bir ailenin yaşadıklarını konu alan Hosts, ailenin başına gelen korku dolu olayları beyaz perdeye taşıyor.

Yorumlar (0)