Bu hafta vizyonun öne çıkanları

SİNEMA 04.08.2021, 13:30
Bu hafta vizyonun öne çıkanları

Ağustos ayında birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapacak Cinemaximum, 2 Ağustos haftası merak edilen filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Snake Eyes: G.I. Joe Origins, Darlin’, Kayıp Kız, Blackpink The Movie ve Yeşil Şovalye filmleri izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyonlara getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi 2 Ağustos haftasında da yerli ve yabancı farklı türlerden yapımları sinemaseverlerin beğenisine sunuyor. Dramdan korkuya, maceradan gerilime, bilim kurgudan komediye ve animasyona kadar pek çok filmin vizyonda olacağı 2 Ağustos haftası sinemaseverler yeni filmlerle farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Snake Eyes: G.I. Joe Origins, Darlin’, Kayıp Kız, Blackpink The Movie veYeşil Şovalye filmlerinin vizyonda olacağı 2 Ağustos haftasının vizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

2 Ağustos haftası vizyonun öne çıkanları

Belgesel türünde sinemaseverlerle buluşacak Blackpink The Movie, dünyanın dört bir tarafında sevilen Güney Koreli müzik grubu BLACKPINK’in bir araya gelişinin beşinci yılını kutluyor. Güney Kore yapımı filmde, grup üyelerinin özel röportajları ve konser görüntüleri yer alıyor.

Zamana meydan okuyan Arthur efsanesine dayanan destansı fantastik macera Yeşil Şovalye, David Lowery yönetmenliğinde izleyicilerle buluşuyor. Film, Kral Arthur'un Yuvarlak Masa Şövalyelerinden Sir Gawain'in, Yeşil Şövalye'nin meydan okumasını kabul ettikten sonra başından geçenlerin anlatıldığı anonim hikâyeden sinemaya uyarlandı.

G.I. Joe evreninin sevilen karakterlerinden Snake Eyes'ı anlatan Snake Eyes: G.I. Joe Origins filminde başrolleri Henry Golding, Andrew Koji ve Haruka Abe paylaşıyor. Bilim kurgu ve macera tutkunlarını yakından ilgilendiren filmde, bir Japon klanına dâhil olduktan sonra ölümcül bir ninja olmanın yanı sıra kendisine yeni bir yuva edinmiş olan Snake Eyes'ın hikâyesi anlatılıyor.

Vlad Feier’in ilk uzun metraj filmi olan Kayıp Kız, hem polisin hem de basının kaybolan bir kız için bazı olaylara nasıl vurdumduymaz yaklaştığını gözler önüne seriyor. Bir tür suç filmi olan filmde, 12 yaşındaki Monique Watson’ın kaybolması ve babasının kızını bulmak için mücadelesini konu ediniyor.

Yorumlar (0)