"Cruella"dan karakter posterleri ve video yayınlandı

SİNEMA 06.05.2021, 16:39 07.05.2021, 14:04
"Cruella"dan karakter posterleri ve video yayınlandı

Sinemaların en modaya düşkün ve kötü şöhretli karakterlerinden biri olan efsanevi Cruella de Vil'in asi ilk günlerini konu alan yepyeni canlı aksiyon filmi "Cruella" için  karakter posterleri ve filmden özel bir video yayınlandı.

1970'lerin Londra'sında punk rock devriminin ortasında geçen “Cruella”, tasarımlarıyla adını duyurmaya kararlı zeki ve yaratıcı bir kız olan Estella adlı genç bir dolandırıcıyı konu alıyor. Estella, kötülüğe olan arzusunu takdir eden bir çift genç hırsızla arkadaş olur ve birlikte Londra sokaklarında kendilerine bir hayat kurarlar. Estella’nın moda anlayışı bir gün, son derece şık ve dehşet verici bir moda efsanesi olan Barones von Hellman'ın dikkatini çeker. 

Ancak ilişkileri, Estella'nın kötü tarafını kucaklamasına, modaya uygun ve intikam peşinde koşan Cruella olmasına neden olacak bir dizi olayı harekete geçirir. 

Cruella filminin yönetmenliğini Craig Gillespie senaryosunu Dana Fox ve Tony McNamara, hikâyesini ise Aline Brosh McKenna ve Kelly Marcel & Steve Zissis  üstleniyor. 

Yorumlar (0)