"Dune" filminden yeni bir tanıtım paylaşıldı

SİNEMA 23.07.2021, 11:05 23.07.2021, 15:16
"Dune" filminden yeni bir tanıtım paylaşıldı

Son dönemin en merakla beklenen filmlerinden Dune'dan yeni bir tanıtım geldi. Denis Villeneuve'in yönettiği film, 22 Ekim'de hem sinemalara gelecek hem de dijital platform HBO Max'te yayınlanacak.

Uzak bir gelecekte geçen "Dune", ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip Paul Atreides'in hikayesini anlatıyor. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan Arrakis'in kontrolü asil aileler arasında oldukça talep görmektedir. "Baharat" adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sağlarken ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olmaktadır. Bu kaynağı elde etmek isteyen Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur ve Paul'un ailesi darmadağın olup firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis'in kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

Filmin geniş kadrosunda Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Jason Momoa, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård ve Charlotte Rampling gibi isimler bulunuyor.

Yorumlar (0)