Dünyaca ünlü grup “Cruella” filmi için yeni şarkı seslendirdi

SİNEMA 11.05.2021, 16:38
Dünyaca ünlü grup “Cruella” filmi için yeni şarkı seslendirdi

Dünyaca ünlü grup Florence + The Machine, Disney'in yepyeni canlı aksiyon filmi “Cruella” için “Call me Cruella” adlı yeni bir orijinal şarkı seslendirdi.

"Call me Cruella", filmin orijinal soundtrack albümünde ve orijinal film müziği albümünde yer alacak. Her iki albümde Walt Disney Records tarafından 21 Mayıs'ta satışa sunulacak. Film ise 28 Mayıs'ta sinemalarda olacak.

Florence Welch “Call me Cruella” işbirliği için, “Nasıl söyleyeceğimi öğrendiğim ilk şarkılardan bazıları Disney şarkılarıydı ve kötü karakterler, sıradışı çekim güçleri sayesinde genellikle en iyi numaralara sahiptirler. Bu nedenle söyleyebilirim ki "Cruella" için bir şarkı yaratmak ve icra etmek uzun süredir devam eden bir çocukluk hayalimin gerçekleşmesiydi. Nicholas Britell ve Disney’e, şarkının yaratıcı üretim sürecinde bana çok fazla özgürlük alanı tanıdığı ve Cruella'nın ilham verici çılgın ve ikonik güzelliğini yansıtmam konusunda bana güvendikleri için çok minnettarım." dedi. 

Şarkı ve partisyonla ilgili yorum yapan Britell, "Ben Florence'ın büyük bir hayranıyım, bu yüzden Call me Cruella'da onunla işbirliği yapmak gerçek bir zevkti. Hem bu şarkıyla hem de Cruella orkestrasıyla amaç 60'ların ve 70'lerin Londra'sının ham rock estetiğini kucaklamaktı. Londra'daki Abbey Road ve AIR Stüdyolarında, orkestra unsurlarını elektro gitarlar, baslar, orglar, klavyeler ve davullarla harmanlayarak her şeyi tüm eski donanım ve analog bantları kullanarak kaydettik. " 

Yorumlar (0)