Erkan Petekkaya gazete patronu oldu!

SİNEMA 24.12.2021, 13:06 25.12.2021, 11:18
Erkan Petekkaya gazete patronu oldu!

Yeni yılda beyaz perdede ‘Dedemin Gözyaşları’ adlı filmde bir gazete patronunu oynayan Erkan Petekkaya, oyunculuk performansı ile yine hayran bırakacak. Muhabirini oynayan Cem Kılıç’ı gazetenin satışlarını arttıracak bir haber bulması için yönlendiren hırslı bir patron olan Erkan Petekkaya, sonunda istediği habere kavuşuyor. Oyunculuk kariyeri ile sektörde kendine sağlam bir yer edinen Erkan Petekkaya, zaman zaman gazeteciler ile karşı karşıya gelirken, bu kez rol icabı da olsa, karşı tarafa geçmiş oldu. ‘Yaptığımız mesleğin, herkesle, her durumda empati kurdurabilme gibi bir özelliği var. Yıllardır bu sektörde kol kola ilerlediğimiz gazeteci arkadaşlarımın rolüne bürünmek çok keyifliydi. Hangi işi yaparsak yapalım, insani duygularımızı ve etik değerlerimizi göz ardı etmemeliyiz. Ben bu filmde fazlaca hırslı bir patrondum’ dedi.

İhsan Taş’ın yazıp yönettiği Taş Film ve Öndeş Yapım ortaklığı ile hayata geçirilen proje 18 Mart 2022’de sinema perdesinde izleyicisi ile buluşacak.

Duayen oyuncu Halil Ergün’ün bir dedeyi canlandırdığı filmde, Erkan Petekkaya’nın yanı sıra, Cem Kılıç, Ali Kürşat Uzun, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat ve Emrah Doğan adlı önemli oyuncular da yer alıyor

Henüz bebekken, anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Mustafa, küçük ve şirin bir sahil kasabasında dedesi Kemal'in yanında büyük bir sevgiyle büyür. Ne yazık ki, 10 yaşında yakalandığı Lösemi hastalığı ile, hem dedesinin hem mahallelinin ve hastanede tanıştığı yeni dostlarının desteği ile mücadele eder. Mustafa’nın hastanede verdiği mücadele sırasında dedesi ile tanışan muhabir, başta kendi kimliğini saklayarak haber peşinde koşmaktadır. Hem muhabir hem de dede Kemal için bu tanışmanın sonucunda tahmin edilemez olaylar yaşanır. Sevginin ve gerçek dostluğun gücünün, dürüstlüğün baş rolde olduğu filmde, izleyiciler, hem hüzünlenecek hem de büyük bir duygu yoğunluğu içinde sevdiklerine sahip çıkmanın önemini kavrayacaklar.

Yorumlar (0)