"Güneşi Söndürmem Gerek" vizyonda!

SİNEMA 04.03.2024, 09:08 31.03.2024, 17:24
"Güneşi Söndürmem Gerek" vizyonda!

Wattpad uygulamasıyla tanınan, yazdığı 3391 Kilometre romanıyla çok satanlar listesine giren Beyza Alkoç'un romanı sinemaya uyarlanmış ve 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti. Hal böyle olunca Wattpad'de ünlenen yazarlara ilgi arttı. Son olarak 29 Mart'ta vizyona giren Güneşi Söndürmem Gerek kitabı beyazperdeye uyarlandı. 

Emre Gül’ün satış rekorları kıran gençlik romanı ‘Güneşi Söndürmem Gerek’, Sky Films ve ASC Films ortak yapımıyla beyazperdeye taşındı. 29 Mart’ta sinemaseverlerle buluşan filmden yeni teaser da yayınlandı. 

Emre Gül’ün aynı adlı çok satan gençlik romanı serisinden sinemaya uyarlanan ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ hikayesi ve karakteriyle gençleri peşinde sürükleyecek gibi görünüyor. Umut (Serra Arıtürk) ve Kerem’in (Samet Kaan Kuyucu) romantik anlarının yer aldığı yeni teaserda tüm imkansızlıklar içinde aşklarının peşinden gitmelerini görüyoruz.

Sky Films ve ASC Films ortak yapımıyla 29 Mart’ta sinemaseverlerle buluşan filmin senaryosunu Doğukan Cantimur’un kaleme aldı. Hande Türkel’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda başarılı genç oyuncular Serra Arıtürk, Samet Kaan Kuyucu, Gürberk Polat, Ezgi Gör, Lal Ensari, Bayram Bazarov, Derin Beşikçioğlu, Serdar Bileke ve Burak Can ile usta oyuncu Osman Alkaş yer alıyor. 

Ağustos ayında Kıbrıs’ta çekimleri tamamlanan ‘Güneşi Söndürmem Gerek’te, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybeden Umut’un, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp yüzleşmesi anlatılıyor.

Yorumlar (0)