“Kendi Yolumda” filmi Diyarbakır’da sinemaseverlerle buluşuyor

SİNEMA 02.12.2022, 11:15
“Kendi Yolumda” filmi Diyarbakır’da sinemaseverlerle buluşuyor

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği “Kendi Yolumda” filmiyle şehir şehir geziyor. Daha önce Adana, İzmir ve Ankara’da oyunculu gösterimleriyle sinemaseverlerle buluşan film ekibi, şimdi de Diyarbakır’a gidiyor. 

Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Ferit Aktuğ ve Okan Çabalar’ın oyuncu kadrosunda olduğu Kendi Yolumda filmi,  Diyarbakır’da sinemaseverlerle buluşuyor. İstanbul’da gerçekleşen galanın ardından sırasıyla Adana, İzmir ve Ankara’da oyunculu gösterim yapan Kendi Yolumda filmi, 4 Aralık Pazar günü de Paribu Cineverse Forum Diyarbakır’a gidiyor. Gökhan Özoğuz ve Ferit Aktuğ’un katılım göstereceği oyunculu gösterimde ilk olarak 15.45’te film üzerine söyleşi gerçekleştirilecek, film gösterimi ise 16.15’te başlayacak. 

Sinemaseverleri 119 dakikalık bir komedi yolculuğuna çıkartacak Kendi Yolumda, Gökhan Özoğuz’un Adana’da gittiği bir tamircide yaşadığı olayları anlatıyor. Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozuluyor. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile karşılaşıyor. Sonrasında uyuyakalan Gökhan Özoğuz, rüyasında kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak görüyor. Film, kendi yolunda gitmenin önemini gösteren, çarpıcı bir rüyayı sinemaseverlerle buluşturuyor…

Yorumlar (0)