"Kim Bu Aile?" bugün vizyonda!

SİNEMA 07.10.2022, 16:48
"Kim Bu Aile?" bugün vizyonda!

Sinema salonları özlediği kahkahaya ‘KİM BU AİLE?’ ile kavuşuyor. Muhteşem prodüksiyonu ve benzersiz aksiyon sahneleri ile dikkat çekecek CJ ENM Türkiye imzalı film, bugün sinemalarda seyirci karşısına çıkıyor.

Çarşamba akşamı gerçekleştirilen gala gecesi yoğun katılıma sahne olan ve seyircisini kahkahaya boğan ‘KİM BU AİLE?’, sezonun ilk galasında davetlileri fazlasıyla memnun etti.

Sezonun ilk büyük yerli filmi olan, yıldız oyuncuların sıra dışı rollerde seyirci karşısına çıkacağı ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği, Altan Erkekli ve Fatih Al’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı film komik sahneleri ile olduğu kadar aksiyon sahneleri ile de çok konuşulacak.

KİM BU AİLE OYUNCULARI PAZAR GÜNÜ İZMİR’DE SEYİRCİLİ GÖSTERİME KATILACAK

Vizyona girmesiyle sinema salonlarını hareketlendirecek ‘KİM BU AİLE?’, ilk seyircili gösterimini İzmir’de gerçekleştirecek. Filmin yıldızları Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ ve yönetmen Bedran Güzel’in katılacağı özel gösterim, 9 Ekim Pazar günü Agora AVM’de yapılacak. ‘KİM BU AİLE?’ ekibi, söyleşi ve soru cevap buluşmasının ardından filmi salonda seyirciyle birlikte izleyecek.

‘KİM BU AİLE?’ kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralarak burada istemeden çok başarılı olan komiser Adem ve bu operasyonda kendisine destek veren ‘toplama aile’sinin eğlenceli öyküsünü anlatıyor.

‘KİM BU AİLE?’ tüm Türkiye’de tüm sinemalarda…

Yorumlar (0)