"Kim Demiş Kötüyüz Diye?" filminin karakter afişleri paylaşıldı

SİNEMA 19.04.2022, 14:58
"Kim Demiş Kötüyüz Diye?" filminin karakter afişleri paylaşıldı

Kim Demiş Kötüyüz Diye? filminin karakter afişleri paylaşıldı. Kim Demiş Kötüyüz Diye? filmi 29 Nisan’da sinemalarda! 

Hiç kimse, iyi olmaya çalışırken Kim Demiş Kötüyüz Diye? filmindeki kötüler kadar büyük başarısızlık yaşamamıştır. DreamWorks Animation’ın New York Times’ın en çok satan kitap serisine dayanan yeni aksiyon komedi filminde, suçlu hayvanlardan oluşan usta bir haydut çetesi, bugüne kadarki en zorlu dolandırıılıklarını yapmak üzeredir; Örnek vatandaş olacaklardır.

Daha önce hiçbir beş arkadaş, bu kötüler kadar kötü bir şöhrete sahip olmamıştır. Atik yankesici Bay Kurt (Akademi Ödüllü® Sam Rockwell, Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri), görmüş geçirmiş kasa hırsızı Bay Yılan (Marc Maron, GLOW), sakin kılık değiştirme ustası Bay Köpek Balığı (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine serisi), çabuk sinirlenen “güçlü” Bay Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) ve sivri dilli uzman hacker Bayan Tarantula (Awkwafina, Çılgın Zengin Asyalılar), nam-ı diğer “Sekizbacak.”

Ancak, yıllarca süren sayısız soygundan ve dünyanın en çok aranan kötü adamları olduktan sonra, çete sonunda yakalandığında, Bay Kurt hepsini hapisten kurtarmak için (tutmaya hiç niyeti olmadığı) bir anlaşma yapar: Kötüler, iyi olacaktır.

Kötüler, kibirli (ama sevimli!) kobay faresi olan akıl hocaları Profesör Marmelat’ın (Richard Ayoade, Ayı Paddington 2) gözetimi altında dünyayı, değiştikleri konusunda kandırmak üzere işe koyulurlar. Fakat Bay Kurt, bu yolda gerçekten iyi olmanın kendisine her zaman içten içe arzu ettiği şeyi verebileceğinden şüphe eder; onaylanma. Acaba yeni bir kötü karakter şehri tehdit ettiğinde Bay Kurt, çetenin geri kalanını İyiler olmaları için ikna edebilecek midir?

Filmde başrolü paylaşan oyuncular Zazie Beetz (Joker), Lilly Singh (Eyvah Annem Dağıttı) ve Emmy ödüllü Alex Borstein (The Marvelous Mrs. Maisel). Aaron Blabey’in çok satan Scholastic kitap serisine dayanan Kim Demiş Kötüyüz Diye? filminin yönetmeni Pierre Perifel (animatör, Kung Fu Panda filmleri) ilk uzun metrajlı yönetmenliğini yapıyor. Filmin yapımcıları Damon Ross (geliştirme yetkilisi Troller, Patron Bebek, ortak yapımcı Gönüllü Kahraman) ve Rebecca Huntley (yardımcı yapımcı, Patron Bebek). İdari yapımcılar Aaron Blabey, Etan Cohen ve Patrick Hughes.

Filmin yapımcılığını Damon Ross (geliştirme sorumlusu Trolls, The Boss Baby, ortak yapımcı Nacho Libre) ve Rebecca Huntley (yardımcı yapımcı, The Boss Baby) üstleniyor. Yürütücü yapımcılar Aaron Blabey, Etan Cohen ve Patrick Hughes.

Yorumlar (0)