Korku serisinin 2. filmi "AEEP" 27 Mayıs’ta vizyona giriyor

SİNEMA 16.05.2022, 14:35
Korku serisinin 2. filmi "AEEP" 27 Mayıs’ta vizyona giriyor

Yapımını Hann Yapım, yapımcılığı İlkem Şahin’in üstlendiği, fobilerin korkutucu yüzünü ortaya koyan 60’ar dakikalık üç filmden oluşan korku filmi serisinin ikinci filmi ‘AEEP’ 27 Mayıs’ta vizyona giriyor.

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen korku-gerilim konsepti bilimsel gerçeklere dayanarak çoklu fobi sendromu yaşanan insanların hayatlarının nasıl zindan olabileceğini beyaz perdeye aktarıyor. Yalnızca 14 gün vizyonda kalacak olan film daha önce eşi görülmemiş bir deneyim sunuyor.

Proje tasarımı Onur Aşa’ya ait olan serinin ikinci bölümü ‘AEEP’de hayatı boyunca travmalardan kaynaklı fobileriyle mücadele etmek zorunda kalan Demet’in (Güler Aşık) korkuları ve kabusları anlatılıyor. Filmin ismi, hikayede yer alan fobilerin baş harflerinden oluşuyor. Korku dolu bir atmosferiyle izleyici derinden etkileyecek filmde Ablutofobi (yıkanma korkusu), Emetofobi (kusma korkusu), Eizoptrofobi (ayna korkusu) ve Pedofobi (çocuk korkusu) işlenecek.

Kaygılar ile yüzleştiren yüksek gerilimli korku üçlemesinin ikinci seansı ‘AEEP’ 27 Mayıs’ta sinemalarda sinema seyircisiyle buluşacak.

Yorumlar (0)