"Maske" filmi Türkiye sinemasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor

SİNEMA 05.05.2023, 12:18
"Maske" filmi Türkiye sinemasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor

Yapımı Satre Film Yapım’a yapımcılığı Hande Ertaş ve Emrah Ertaş’a ait olan ‘Maske’ filmi Türkiye sinemasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Game of Thrones, Star Wars, The Witcher, Shadow and Bone, Tomris ve Aladdin gibi tüm dünyanın yakından takip ettiği yapımlarda kumaşlarıyla yer alan Satre setlerdeki çalışmalarının ardından  Emrah Ertaş senaryosu ve Berker Berki yönetmenliğinde iddialı bir adım ile sinemaya giriyor.

Ters köşelerle dolu, benzeri görülmemiş bir kurmaca filmi olan Maske gizem, gerilim ve kara komediyi bir arada barındırıyor. Film gençlik yılları travmalarla geçen ‘Barış’ın yaşadıklarını atlatamayıp yaşama devam etmek için çeşitli ‘kandırma’ yöntemleri bulmasını konu alıyor.

Cesur senaryosuyla beyaz perdede baş döndürücü bir etki yaratacak filmin kadrosunda Kaan Turgut, Nilay Deniz, Mert Turak, Erdinç Gülener, Burç Kümbetlioğlu, Altan Erkekli, Hakan Vanli, Ulvi Alacakaptan  yer alıyor. 

Hikayesi ve görsel dünyasıyla seyircilerin beğenisini kazanacak film şaşırtıcı kurgusuyla da seyircilere tahminler yaptıracak. Başarılı oyuncu Kaan Turgut’un hayat verdiği ‘Barış’ karakteri çelişkili ruh hali ve kontrolünü sağlayamadığı duygularıyla hem kendisini hem de çevresindekileri tahmin edilemeyecek olaylara sürükleyecek.
‘Maske’ yakında sinemalarda.

Yorumlar (0)