Matrix 4'ün resmi adı açıklandı: Matrix Resurrections

SİNEMA 26.08.2021, 15:02 26.08.2021, 17:22
Matrix 4'ün resmi adı açıklandı: Matrix Resurrections

Warner Bros., The Matrix serisinin 4. filminin resmi adının "Matrix Resurrections" olduğunu açıkladı. Lana Wachowski tarafından yönetilen Matrix filminin fragmanının bir bölümü de Warner Bros.'un CinemaCon'daki panelinde gösterildi.

Beyazperde'nin haberine göre, serinin ilk üç filmini Lana Wachowski ile daha önce birlikte yazan ve yöneten Lilly Wachowski, filmin yapımcılığını üstleniyor. Film ayrıca, "The Lazarus Project" yazarı Aleksandar Hemon ve 'Cloud Atlas' kitabını daha önce Wachowski Kardeşler'le uyarlayan David Mitchell tarafından yazıldı.

Seriye, Neo rolüyle Keanu Reeves, Trinity rolüyle Carrie-Anne Moss, Niobe rolüyle Jada Pinkett Smith, The Merovingian rolüyle Lambert Wilson ve Agent Johnson rolüyle de Daniel Bernhardt geri dönüyor. Filmin kadrosuna dahil olan yeni isimler arasında ise Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Reimelt, Christina Ricci ve Brian J. Smith yer alıyor.

"Matrix Resurrections", 22 Aralık'ta hem sinemalarda hem de HBO Max'te gösterimde olacak.

Yorumlar (0)