"Nalan" filminin galasına yoğun ilgi

SİNEMA 07.01.2022, 09:30 07.01.2022, 13:22
"Nalan" filminin galasına yoğun ilgi

Televizyonda gündüz kuşağında yayınlanan kadın programlarını eğlenceli ve farklı bir dille ele alan "Nalan"ın galasına, oyuncu Özge Borak, Türkü Su Demirel, usta müzisyen Yıldıray Gürgen ve yorumcu Fatih Ürek'in yanı sıra kültür sanat dünyasının önemli isimleri katıldı.
Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galaya, filmin yapımcıları, yönetmeni ve tüm başrol oyuncuları katıldı. 
Gösterim öncesi basın karşısına çıkan yönetmen ve senarist Fatih Mutlu, senaryoyu tek başına yazdığını dile getirerek, "Güzel olması için elimden geleni yaptım ama film çekerken arkadaşlarım benimleydi ve onlarla birlikte, onlar sayesinde çok güzel oldu." dedi.



Televizyon sunucusu "Nalan" karakterini canlandıran Açelya Topaloğlu da çok heyecanlı olduğunu belirterek, "İçim içime sığmıyor. Şu an o durumdayım." diye konuştu.

 "Arkamızda güvenebileceğimiz, sığınabileceğimiz bir iş yaptık" 

Filmde "Talat" karakterini canlandıran oyuncu Sergen Deveci, güzel bir film yaptıklarını aktararak, şunları kaydetti: "Bence, yıllar sonra dönüp arkamıza baktığımız zaman, güvenebileceğimiz, sığınabileceğimiz bir iş yaptık. Umarım daha da güzellerini yaparız. Hocamız burada. Kendisi yazıp, yönetti. Güzel çalıştık. Çok eğlendik. Set çok güzeldi. Karakterler ve film çok güzeldi. Bugün hepimiz galada ilk kez seyredeceğiz. O yüzden çok heyecanlıyız. Ama tabii ki nihai sonucu seyirci belirleyecek. Böyle bir işte olmaktan dolayı çok mutluyum. Gerçekten kağıt üzerinde ikna eden bir senaryo okuduk ve çok güzel insanlar tanıdım. Onlarla beraber bu işi yaptım. O yüzden çok güzel böyle bir işte olmak."



Oyuncu Berna Koraltürk, çok heyecanlı olduğunu vurgulayarak, "Çok güzel bir ekiple bir aradaydık. Çok güzel bir süreç geçirdik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki izleyen herkes de bizimle aynı heyecanı paylaşır." ifadelerini kullandı.
Oyuncu Hünkar Nihal Konar heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirirken, Bülent Alkış da filmi seyircinin takdirine sunduklarını kaydetti. 

Filmde televizyon patronunu canlandıran sunucu Oğuz Haksever, şöyle konuştu: "Yabancısı olmadığım bir roldü, malum televizyon alemi. Biz oturduğumuz yerden film izlerdik ama olağanüstü bir iş bu, olağanüstü bir emek var. Hem alın teri hem akıl teri var ve harika bir ekip var. Böylesine bir projede yer almaktan çok mutluyum. Başarılı olmasını, verilen emeğin karşılığının alınmasını diliyorum."



 "Film, şahane dostluklar hediye etti"

Oyuncu Bahtiyar Engin, "Bu filmin bana en önemli hediyelerinden biri, (filmde) uzun zamandır tanıdıklarım vardı. Tanımadıklarım da vardı. Şahane dostluklar hediye etti. Biz çekerken gerçekten bir aile gibi olduk. hala görüşüyor, birbirimizi arıyor, soruyoruz. Müthiş eğlendik. İnanıyorum ki seyirci de izlerken çok eğlenecek." değerlendirmesinde bulundu.

Genç oyuncu Taha Ünal, Nalan'ın ilk projesi olduğunun altını çizerek, "Kendimi çok şanslı hissediyorum, böyle değerli insanlarla, ustalarla birlikte olduğum ve oynadığım için. Biz gerçekten çekerken çok eğlendik. Umarım seyirci izler ve onlar da bizim kadar eğlenir." şeklinde konuştu.



Yapımcılığını Ertuğrul Fındık'ın üstlendiği filmin ortak yapımcısı Eren Dişli ise "Benim ilk yapımcılık tecrübem oldu. Bu serüvenin ilk adımı bu oldu. Çok da güzel bir tecrübe oldu benim adıma. Bütün ustalarım ve yeteneklerimiz hep birlikte çok güzel bir iş çıkardık bence." dedi. 

Türkiyenin en genç yapımcısı olan Eren Dişli, geceye sevgilisi, milli voleybolcu Zehra Güneş ile katıldı.

Açelya Topaloğlu'nun filmde ve galada giydiği kostümleri tasarlayan Zeynep Kartal da geceye katılanlar arasında yer aldı.

Yorumlar (0)