"Renfield" filminin Türkçe alt yazılı fragmanı paylaşıldı

SİNEMA 06.01.2023, 10:39 06.01.2023, 16:06
"Renfield" filminin Türkçe alt yazılı fragmanı paylaşıldı

Renfield filminin Türkçe alt yazılı fragmanı paylaşıldı. Drakula’nın sadık hizmetkârı Nicholas Hoult’un (Mad Max: Fury Road, X-Men serisi) bu modern canavar masalında tarihin en narsist patronu Drakula’nın (Oscar® ödüllü Nicolas Cage) işkence görmüş yardımcısı olan Renfield rolünü canlandırıyor. Renfield, efendisinin avını temin etmeye ve ne kadar alçaltıcı olsa da her emrini yapmaya zorlanıyor. Ama şimdi yüzyıllar süren esaretten sonra Renfiled, Karanlıklar Prensi’nin gölgesinin dışında bir hayat olup olmadığını görmeye hazır. Ancak bu karşılıklı bağımlığa nasıl son vereceğini çözebilirse.

Renfield ‘in yönetmeni Chris McKay (The Tomorrow War, The LEGO Batman Filmi), senaryo yazarı Ryan Ridley (Ghosted dizisi, Rick & Morty dizisi), The Walking Dead ve Invincible’ın yaratıcısı Robert Kirkman’ın fikrine dayanmaktadır.

Filmin yıldızları Awkwafina (Elveda, Marvel’in Shang-Chi ve On Halka Efsanesi), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) ve Adrian Martinez (Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı, Fokus).

Renfieldı’ın yapımcıları Skybound Entertainment ortakları Robert Kirkman ve David Alpert (The Walking Dead, Invincible), eş başkanlar Bryan Furst (Vampir İmparatorluğu) ve Sean Furst (Vampir İmparatorluğu) ile Chris McKay. McKay’in yapımcı ortağı Samantha Nisenboim (ortak yapımcı, The Tomorrow War) idari yapımcılığı üstlenecek.

Yorumlar (0)