"Spencer" filmi Türkiye’de gösterime girdi

SİNEMA 19.11.2021, 11:42 19.11.2021, 14:57
"Spencer" filmi Türkiye’de gösterime girdi

Prenses Diana’nın hayatının en kritik üç gününü konu alan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran Spencer filmi Türkiye’de bugün (19 Kasım Cuma) gösterime girdi. Diana’ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken yıldız isim Kristen Stewart, filmin Los Angeles’ta gerçekleştirilen prömiyerinde Hollywood Report’a açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en merak edilen isimlerinin başında gelen Prenses Diana ile olan benzerliklerini dile getiren Stewart, ikisinin de hayatlarının sürekli mercek altında olduğu belirtip “Ancak Diana böylesine yalanlarla dolu bir hayattan kaçarken, ben bunun tam tersini yapıyorum” dedi.

Performansıyla şimdiden Oscar adayları arasında gösterilen ünlü aktris, Diana’nın hayatı için “Bir yalanı sürdürmek zorunda kalmanın nasıl bir şey olduğunu hayal bile edemiyorum” diyerek duygularından bahsetti. Stewart, ‘Spencer’ filmi ile ilgili de “Diana’yı çok erken kaybettik. Eğer hayatıyla ilgili soru işaretleri oluşturan o boşlukları doldurabilseydi, bunu kendisi yapardı ama biz bunu onun için yapıyoruz çünkü onu çok seviyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.


 

‘Tony Manero’ (2008), ‘No’ (2012), ‘Neruda’ (2016) ve ‘Jackie’ (2016) gibi övgüye boğulan, bol ödüllü filmleriyle usta isim Pablo Larrain yönetmenliğinde gerçekleştirilen film ‘Gerçek bir trajediden bir masal’ sözleriyle başlıyor. Larrain filmi bir biyografiden ziyade Diana'nın hayali bir portresi olarak nitelendiriyor.

Kostümleri, dekorları, Kristen Stewart’ın muhteşem oyunculuğu ve çarpıcı öyküsü ile sezonun en merak edilen filmlerinden ‘Spencer’, sinemalarda...

Yorumlar (0)