Yılın en havalı filmi "Hava Muhalefeti" bugün vizyonda

SİNEMA 14.04.2023, 09:42 14.04.2023, 12:54
Yılın en havalı filmi "Hava Muhalefeti" bugün vizyonda

Başrollerini Ali Sunal ile Doğa Rutkay’ın paylaştığı, yönetmenliğini Murat Kepez’in üstlendiği, senaryosunu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak’ın kaleme aldığı Hava Muhalefeti filmi bugün vizyona çıkıyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleştirdiği renkli galada seyirciden tam not alan Hava Muhalefeti filmi, görülmemiş bir kaçamak macerasının yanında siyasi gündeme hiciv dolu gönderme yapan sahneleri ile de izleyiciyi kahkahaya boğacak.  

Milletvekili adayı Cemil Yıldırım (Ali Sunal), sevgilisi Gözde (Ege Kökenli) ile birlikte bir hafta sonu kaçamağı yapmak için Bodrum uçağına biner.  İkili ve uçaktaki diğer yolcular kendilerini bekleyen sürprizlerden habersizdir. İkilinin küçük bir kaçamak diye başlayan hafta sonu tatili yok artık dedirtecek türden eğlenceli ve maceralı bir yolculuğa dönüşür. Bakalım bu kahkaha dolu yolculukta neler olacak?

Oyuncu kadrosunda ise; Ege Kökenli, Burak Hakkı, Kerem Atabeyoğlu, Ali Yoğurtçuoğlu, Kemal Uçar, Bülent Seyran, Ünal Yeter, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Aziz Aslan, Serkan Atar’ın yer aldığı. Yüksek dozda kahkaha vadeden HAVA MUHALEFETİ filmi, yıldız oyuncu kadrosuyla bugün sinemalarda!

Yorumlar (0)