INFLOW Awards’20 Ödülleri sahiplerini buldu

SOSYAL MEDYA 22.12.2020, 09:37 23.12.2020, 09:29
INFLOW Awards’20 Ödülleri sahiplerini buldu

Influencer pazarlaması alanında Türkiye’nin en iyilerini belirlemek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen INFLOW Awards, pandemi sebebiyle dijital olarak gerçekleşti. Çekimleri Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Onedio YouTube hesabında yayınlanan ve Eser Yenenler’in eğlenceli sunumu ile kahkaha dolu geçen törende Rachel Araz Kiresepi, Danla Bilic, Orkun Işıtmak, Berk Keklik gibi influencer’ların yanı sıra oyuncu Pelin Akil Altan da ödül aldı. Can Bonomo, törene canlı bağlantıyla katılarak yeni teklisi Yine Karşılaşırsak’ı seslendirdi.

Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen INFLOW Awards, pandemi süreci sebebiyle dijital olarak düzenlenerek en uzun gece olan 21 Aralık’ta Onedio Youtube hesabında yayınlandı. Ödül töreni çekimlerine ödüllerini almak üzere Pelin Akil Altan, Danla Bilic, Rachel Araz Kiresepi, Orkun Işıtmak, Damla Altun, Berk Keklik gibi ünlü isimler katıldı.

Bu yıl etkinlik kapsamında sahiplenilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ise Türkiye’nin genç, dinamik ve yenilikçi bankası Odeabank, kadın-erkek eşitliği alanındaki kurumsal sosyal sorumluluk projesi Eşit Masallar ile INFLOW Awards’un partnerleri arasında yer aldı.

Influencer, marka ve ajans iş birliklerini teşvik etmek amacıyla düzenlenen INFLOW Awards töreni, komedyen ve oyuncu Eser Yenenler’in renkli ve eğlenceli sunumuyla gerçekleşti. Marka ve ajansların yarıştığı törende 26 farklı kategorideki ödüller sahiplerini buldu. Halk oylaması kategorisinin kazananları ise, yayınla eş zamanlı olarak Panoffect’in şehrin farklı noktalarında konumlandırdığı 23 dijital ekrana yansıdı.

Halk oylamasıyla belirlenen En İyi Youtube Influencer’ı ödülünü Danla Bilic, En İyi Instagram Influencer’ı ödülünü Damla Altun, En İyi Twitch Influencer’ı ödülünü Kendine Müzisyen ve En İyi Tiktok Influencer’ı ödülünü Cemre Solmaz aldı. Pelin Akil ise En İyi Celebrity Influencer seçildi. 

Yorumlar (0)