3 farklı ülkeden 3 kısa metrajlı film prömiyeri

TV 12.04.2022, 10:13 12.04.2022, 13:53
3 farklı ülkeden 3 kısa metrajlı film prömiyeri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yayın yapan FilmBox Arthouse, 7. Sanat sinemanın unutulmaz eserlerini, efsanevi isimleri ve kült yapımları ekranlarımıza getirmeye devam ediyor.

Nisan ayında uluslararası sinemanın birbirinden güzel 3 kısa metrajlı eserinin ekran prömiyeri, FilmBox ArtHouse ekranlarında bizleri bekliyor.

Seni Hiç Yalnız Bırakmadım (I Never Left You Alone) – 14 Nisan Perşembe - Saat 23:40

Yönetmen koltuğunda Mireia Noguera’nın oturduğu bu kısa metrajlı İspanyol filminin başrollerini, Nora Navas, Clàudia Pons üstleniyor. Filmin ilginç öyküsünde yazlarını geçirdiği eski aile evine geri dönen Claudia, burada geçmişin hayaletleri ile karşılaşır ve hayatı boyunca kaçtığı gerçekle yüzleşmekten başka bir seçenek göremez.

Gökkuşağının Altında (Under the Rainbow) – 16 Nisan Cumartesi - Saat 22:00

Güney Afrika sinemasının bu kısa metrajlı eserinin yönetmen koltuğunda Peter Smuts otururken, başrolleri Gantane Kusch ve Isghaan Ridder üstleniyor. Film, işçi sınıfından iki adamın, Bonile ve Alhein'in, geceleri şehri üzerlerinde ertesi günün haber manşetleri olan karton tabelaları asarak dolaşırken geçen hayatlarının öyküsünü anlatıyor.

Yol (The Lane) – 20 Nisan Çarşamba - Saat 19:20

Johnny Vong’un yönetmen ve senaryo yazarı olarak imza attığı bu kısa metrajlı Kanada filminin başrolünde Adam Chan’i izleyeceğiz. Filmde, 90'ların başında Toronto'daki sosyal konutlarda birlikte yaşayan iki erkek kardeş arasındaki gerilim sürekli olarak artarken, 11 yaşındaki Scott’un abisinin soyutlanmasını atlatmasına yardım etmek ve parçalanmış ailesini bir araya getirmek için çabasını izleyeceğiz. 

Yorumlar (0)