Adam Sandler ve Netflix'ten yeni proje!

TV 27.10.2020, 15:42
Adam Sandler ve Netflix'ten yeni proje!

Son yıllarda Netflix için birçok filme imza atan ünlü oyuncu Adam Sandler, Johan Renck'in yöneteceği ve zorlu göreve çıkan bir astronotun hikâyesinin anlatıldığı The Spaceman Of Bohemia'nın başrolünde yer alacak.

Deadline'ın haberine göre, 2015 yılından beri Netflix için birçok filme imza atan ve geçen aylarda Netflix ile olan anlaşmasını dört filmlik yeni bir paket için yeniden uzatan Adam Sandler, bu pakete dahil olmayan yeni bir Netflix filminin başrolünde daha yer alacak.

Jaroslav Kalfar'ın aynı isimli romanından uyarlanan ve yönetmen koltuğunda Chernobyl dizisiyle Emmy ödülüne layık görülen Johan Renck'in oturacağı The Spaceman Of Bohemia, galaksinin ücra bir köşesinde gizemli ve kadim tozlardan örnek toplaması için zorlu bir göreve gönderilen bir astronotun, işler gerçek anlamıyla sarpa sarmaya başladığında esrarengiz bir yaratığa rastlamasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Adam Sandler'ın astronota hayat vereceği filmin yapımcıları arasında ünlü oyuncu Channing Tatum'ın yanı sıra Reid Carolin, Peter Kiernan, Michael Parets gibi isimler yer alıyor.

Yorumlar (0)