"Altın Kafes" setinden röportajlar ekranda olacak

TV 02.12.2023, 16:02
"Altın Kafes" setinden röportajlar ekranda olacak

atv ekranının sevilen, çok izlenilen dizi ve programları ile ilgili pek çok detay ve özel ana ulaşabileceğiniz Dizi TV bu haftaki bölümünde çok özel dosyalarıyla sezona kaldığı yerden devam ediyor.

Bu hafta Dizi TV’de:

ALTIN KAFES SETİNDEN ÖZEL RÖPORTAJLAR

Tanıtımlarıyla beğeni toplayan ve sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Altın Kafes dizisinin başrol oyuncularına izleyicinin dizide neler bulacağını sorduk, ekip uyumlarını konuştuk. Altın Kafes setinde ekibin ilk bölüm heyecanını pasta ile kutladıkları keyifli anlara şahitlik ettik.

ŞAMDAN PLUS İLE 100. YIL BALOSU

Şamdan Plus Dergisi’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na katılan seçkin davetlilerle röportajlar gerçekleştirdik. Geceyi ve 100. Yıl coşkusunu konuştuk.

KAPADOKYA’DAN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Sevilen dizinin Kapadokya’daki setinde çok özel röportajlar gerçekleştirdik. Safir’in kötü çocuğu Bora’ya hayat veren Efe Taşdelen karakterini anlattı. İpek Tuzcuoğlu, Müfit Kayacan, Can Bartu Aslan son durumları değerlendi.

KURULUŞ OSMAN SETİ YİNE ÇOK ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın çekimlerinin gerçekleştirildiği Bozdağ Film Platoları geçtiğimiz günlerde yine özel bir misafiri ağırladı. 2023 Kainat Güzeli, Tayland-Danimarka asıllı model Anntonia Porsild İstanbul’a gelerek Kuruluş Osman setini ziyaret etti. Kainat güzelinin Türkiye’den ve platodan ne kadar etkilendiği sözlerine yansıdı.

Ayrıca bu hafta dizinin Alaeddin’i Ömer Faruk Aran ve Gonca Hatun’u Belgin Şimşek’in röportajları bu hafta Dizi TV’de.

Yorumlar (0)