Aniëlle Webster filmi “Bizim Sınıf Sahada” TRT 2’de

TV 08.02.2021, 17:39
Aniëlle Webster filmi “Bizim Sınıf Sahada” TRT 2’de

Hollandalı yönetmen Aniëlle Webster’ın filmi “Bizim Sınıf Sahada (Mister Twister At The Pitch)” bu akşam saat 21.30’da TRT 2’de ekrana gelecek.

Bizim Sınıf Sahada, 6. sınıfa giden Tobias ve arkadaşlarının, kendi yeteneklerini keşfederken hayattan keyif almayı deneyimledikleri bir hikâye olarak karşımıza çıkıyor.

Sınıf öğretmeni olan Bay Casey, Yetenek ve Gelecek Projesi için, Proje 2037 adını verdiği bir zaman makinesi tasarlıyor. Bir kapısından zaman makinesine giren öğrenciler, diğer kapısından hayallerindeki mesleğin kostümüyle çıkıyorlar. Tüm arkadaşları yeteneklerine göre bir meslek seçerken, Tobias bir türlü hangi konuda yetenekli olduğunu bulamıyor.

Tobias, kaybettiği babasının eski bir videosunu izlerken onun iyi bir futbolcu olduğunu öğreniyor. Kendisi de okullar arası futbol turnuvasında elinden geleni yapıyor. Fakat sonuç pek de hayal ettiği gibi olmuyor ve biraz morali bozuluyor. Ancak annesinin “Sen de yeteneklisin, sadece sahanın neresinde iyi olduğunu keşfetmen gerek” sözleriyle yeniden motive oluyor ve sonunda o da kendi yeteneğini fark ediyor.

Yorumlar (0)