Bayram tadında bir bölüm

TV 30.04.2022, 16:09 04.05.2022, 09:36
Bayram tadında bir bölüm

Star ekranlarında kahkaha kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden özel skeçleriyle milyonların takip ettiği ‘Çok Güzel Hareketler 2’, yeni bölümüyle saat 20.00’de Star’da…

BKM Mutfak imzalı ‘Çok Güzel Hareketler 2’, kahkaha dolu skeçleriyle seyircisini ekran başına kilitleyecek. BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla Çok Güzel Hareketler 2’nin Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan, sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapıyor.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 116.bölümün skeçleri şöyle: Dualar Eder İnsan, Bayrama Az Kala, VR’lı Baba, Çapraz Sorgu, Finder Avcısı, Toplumsal Bilinç. Bölüm konuğu: İrem Derici. Türk pop müziğinin en güçlü ve başarılı kadın seslerinden İrem Derici aynı zamanda ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladığı ‘Dualar Eder İnsan’ skeci ile kahkaha tufanı estirecek.

Kız arkadaşı ile arasını düzeltmek için İrem Derici’yi halıya sarıp getiren gencin başına gelenler, birbirine küsen kardeşleri barıştırmak için seferber olan aile üyeleri, oğullarının vr gözlüğünü takan anne babanın oyun oynarken yaşadığı kahkaha dolu anlar, kız arkadaş bulmak için findera Atakan’ın fotoğrafını yükleyen Hilmi’nin yalanı ortaya çıkar ve olaylar karışır, yok böyle bir ev diyeceğiniz ve çapraz sorgu misali soruların havada uçuştuğu bir ortam! Sosyal medyada başını belaya sokan gencin çay mı kahve mi ikilemi ve çok daha fazlası bu hafta ekranda.

Yorumlar (0)