beIN SPORTS'tan sezon boyunca kesintisiz 187 gün canlı yayın

TV 16.06.2023, 10:21 16.06.2023, 13:43
beIN SPORTS'tan sezon boyunca kesintisiz 187 gün canlı yayın

Başarıların, hayal kırıklıklarının, mücadelenin, sevincin, hüznün ve sayısız unutulmaz anın yaşandığı bir sezonun daha bitiş düdüğü çaldı. Türk futbolunun resmi yayıncısı Digiturk'ün ekranlarında her zaman olduğu gibi yine büyük heyecan yaşandı. beIN SPORTS, 297’si Spor Toto Süper Lig maçı olmak üzere sezon boyunca toplam 2500 futbol ve basketbol karşılaşmasını canlı yayınlayarak önemli bir başarıya imza attı. Spor Toto Süper Lig heyecanının 100'den fazla ülkede tanıtılmasına katkı sağlayan beIN SPORTS, sezon boyunca toplam 4375 saat canlı yayın gerçekleştirdi. Bu süre 187 gün kesintisiz maç yayınına karşılık geliyor.

Futbolu tüm dünyada en popüler oyun yapan tüm özellikler ve tüm duygular bu sezon da beIN SPORTS ekranlarında yaşandı.  Türkiye'de sporun en büyük destekçisi Digiturk, 2022-2023 sezonunda toplam 2500 maç yayınlayarak basketbol ve futbolda heyecanın evi oldu. Böylesine büyük çaplı bir organizasyon, yayıncılık açısından örnek bir başarı olarak tarihe geçti. 

Futbol ve basketbolda Ağustos 2022'den Haziran 2023'e kadar 10 aylık sürede toplam 4375 saat yayın gerçekleştirildi. Bu süre toplam 187 gün kesintisiz canlı yayın anlamına geriyor.

beIN SPORTS, güçlü uluslararası ağı ve İstanbul, Paris, Miami ve Doha'daki deneyimli yorumcuları ile ligin son haftasına kadar devam eden şampiyonluk yarışını Türkiye'de ve dünyada milyonlarca futbolsevere yansıtarak Spor Toto Süper Lig'in dünya çapında tanınmasına önemli katkı sağladı.  

beIN SPORTS TÜRKİYE, Dünya'yı 28 kez dolaştı

Yoğun bir sezonda beIN SPORTS, maçların izleyicilere mümkün olduğunca sorunsuz bir şekilde ulaşmasını sağlamak için altı yayın aracı (OB VAN) ve destek araçlarıyla her hafta yüzlerce kilometre yol kat etti.  Sezon boyunca beIN SPORTS'un yayın araçları (OB VAN'lar) ve destek araçları toplamda 1.118.000 kilometre giderek Dünya'nın çevresini 28 kez dolaşmaya eşdeğer bir mesafe kat etti. 

beIN SPORTS HABER'de 148 özel röportaj

beIN SPORTS HABER kanalı sezon boyunca özel içerikler üreterek sporseverlerin buluşma noktası oldu. Süper Lig yıldızlarıyla 148 röportaj gerçekleştirildi. beIN SPORTS HABER, sezon boyunca 1600 saat canlı yayın yaptı.

beinsports.com.tr: Sporun online merkezi

Sporseverler için beIN SPORTS'un özel içerikleri ve spor dünyasındaki tüm gelişmeler bir "tık" kadar uzaktaydı. beinsports.com.tr sezon boyunca zengin içeriğiyle sporseverlerin karşısına çıktı. Geride kalan sezonda 18215 hikâye, 7721 video, 367 anket ve 45 bilgi yarışması derlendi, iki binden fazla maç özeti siteye yüklendi.

Türkiye'nin en büyük spor içerik kütüphanelerinden biri

1.4 milyon abonesi ile Türkiye'nin en çok aboneye sahip spor kanalı olan beIN SPORTS YouTube kanalı, sezon boyunca birçok içeriği sporseverlerle buluşturdu. 

beIN SPORTS YouTube kanalının kütüphanesinde sezon boyunca Premier Lig, Bundesliga ve Ligue 1 gibi liglerin özet görüntülerinin yanı sıra beş farklı özgün ve farklı içerik yer aldı.

Süper Lig maçları 100'den fazla ülkede izlendi

beIN MEDIA'nın küresel gücü ve Türk futbolunun marka değerini artırma vizyonu doğrultusunda bu sezon 100'den fazla ülke Spor Toto Süper Lig'deki nefes kesen şampiyonluk yarışını takip etme fırsatı buldu. Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin yanı sıra Fransa, ABD, Kanada, Avrupa, Balkan ve Sahra ülkeleri de Türk futbolundaki heyecanı beIN Sports ekranlarından takip etti. 

beIN Sports, önümüzdeki sezon da sporun tüm renklerine ve heyecanın her anına ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Yorumlar (0)