Bekarlığa veda zamanı!

Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı 2013 yapımı “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda” bu akşam saat 20.00'de Show TV’de.

TV 17.06.2020, 12:05 17.06.2020, 12:28
Bekarlığa veda zamanı!

Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı, oyuncu kadrosunda Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Öykü Çelik, Gökçe Özyol, Özge Ulusoy, Kubilay Penbeklioğlu, Ali Ersan Duru, Nurseli İdiz, Rozet Hubeş gibi usta oyuncuların yer aldığı “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda”da, Zeynep Ergün’le evli, Esra ise Mert’le evlilik hazırlıklarındadır.

Didem arkadaşları arasında tek bekar olarak kalmıştır. Didem hala Cem’den bir evlilik teklifi alamaması yüzünden Evlenmeye Giden Yol adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta okuduğu taktikleri sevgilisi Cem’in üzerinde denediği halde olaylar hiç ummadıkları şekilde gelişir.

Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem’in yeni filminde başrolü paylaşacağı Gözde yüzünden Didem’in kıskançlık krizleri başlar. Didem, Esra ve Zeynep’i de yanına alarak Cem’i gizlice takibe alması erkekler tarafından planlanan Mert’in bekarlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bekarlığa veda gecesinde yaşananlar bütün herkesin ilişkisinde sürprizlere yol açacaktır.

Yorumlar (0)