Birbirinden komik skeçler kahkahaya davet ediyor

TV 10.12.2022, 15:04
Birbirinden komik skeçler kahkahaya davet ediyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı 320. bölümüyle ekrana gelecek. Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Nazlı'nın eşi Mesut hazine peşinde koşmak için ortadan kaybolmuş ve 10 senedir kayıptır. Mesut bir gün aniden eve döner. Çocukları Çiçek ve Bahadır hesap sormak ister fakat Mesut sanki evden sabah çıkmış gibi davranır. Nazlı da duruma normal reaksiyonlar verir hesap sormaz.

Burcu’yu İsmail’e isteme töreni gerçekleşir. Burcu’nun İsmail'e bakışlarına kimse anlam veremez, Burcu'nun babası Paşa da davranışlarını görünce İsmail'i istemez. Bu durumda Burcu yeni bir teklifle babasının karşısına geçer.

Bahadır ve Mehtap saçma nedenlerden tartışır ve barışırlar, hep yüksek tepkiler verirler. Bahadır diş fırçasını unuttu diye Mehtap evi terk etmek ister, Bahadır özür diler ve ‘Gel buraya sevda kokulu kadın’ gibi laflar söyler. Bu durumdan rahatsız olan İbrahim, Yeter’e karşı farklı bir yöntem dener.

Paşa çocuğunun doğumuna yetişmek için taksi durağına gider ancak kuyruk vardır ve herkesin işi acildir. Taksicilerin kimi taksimetreyi dolar olarak alır, kimi bol bahşiş ister, her biri kafasına göre müşteri seçer, duraktakilerin de taksiye binmek için yapmadıkları şey kalmaz.

Orta Çağ’da İbrahim ve kızı Mehtap, Kara Mesut'tan kurtulmanın yolunu kuaför açmakta bulmuşlardır. Bizans askerleri Fikri, Bahadır, Ozan ve yanlarında Yeter ile gelirler. Yeter'e zorla gelin saçı yapılacaktır. Bu sırada kuaförde gizlenen Kara Mesut kendini açığa çıkarır, savaşmaya başlar.

Hüseyin, Ercüment, Feridun, Mustafa piramit işçileridir. Hüseyin taş çekerken isyan eder. Kölelikten sıkılmıştır. Arkadaşları huzurumuz yerinde daha kötüsü var deyip onu engellemeye çalışır. Ancak kıtlık geleceği için işçilere verilen günlük tahıl ve arpa suyu azalmıştır. Bu yüzden Hüseyin’le birlikte bir isyan başlar.

Yorumlar (0)