"BOOM by İbrahim Selim" BluTV'de başlıyor

TV 31.08.2021, 14:27
"BOOM by İbrahim Selim" BluTV'de başlıyor

BluTV’nin geçtiğimiz sezon izleyicilerle buluşan en “kontrolsüz” programı ‘BOOM by İbrahim Selim’, vitesi en yukarı taşıyarak 3 Eylül’den itibaren ikinci sezonuyla geliyor. İbrahim Selim’in hazırlayıp sunduğu, kahkaha dolu program, güncellenen formatı, birbirinden eğlenceli konu ve konuklarıyla keyifli zaman geçirtecek. Yayınlanan afişindeki esprili ve orijinal görsel diliyle dikkat çeken programın ikinci sezonu, sosyal medyada da çok konuşulacak.

İlk sezonda ele aldığı konularla derin sulara açılan ‘BOOM by İbrahim Selim’; Okan Bayülgen, Gözde Seda Altuner, Hazal Subaşı, Müge Bayramoğlu, Oğuzhan Uğur ve Efe Tunçer başta olmak üzere birbirinden renkli ve sürpriz isimlerin konuk olduğu yeni sezonda flört uygulamalarıyla dertli gönüllere girip sanal aşklar yaşatırken, bağımlılıklar ile ufak yoksunluk krizlerine yol açacak.

Fobiler bölümüyle korkmamız için yeni sebepler sunacak, intikamda ise izleyenlerin fobisi olmasına yol açacak. Dekorundan konuların ele alınış şekline kadar değişik sürprizlerle ikinci sezona giren program, unutulan pek çok şeyi gün yüzüne çıkarırken ansiklopedi ve arama motorlarına başvuruyu eylem dışı bırakacak.

BluTV’nin şahsına münhasır programı ‘BOOM’, yeni bölümleriyle 3 Eylül’den itibaren her Cuma sadece sevilen platformda…

Yorumlar (0)