CBeebies’de yeni yıl eğlenceleri başlıyor

TV 07.11.2023, 15:31
CBeebies’de yeni yıl eğlenceleri başlıyor

CBeebies yılın son ayında da sevilen yapımlarıyla minikleri eğlendirmeye devam ediyor. Yeni yıl özel programları, Hey Duggee, Our Natural World, Bluey ve daha fazlası Aralık ayında CBeebies ekranlarına geliyor.

Hey Duggee ile fiziksel aktiviteler çok daha eğlenceli

Okul öncesi çocukları hareket etmeye teşvik eden eğlenceli animasyon dizisi, çocukları vücutlarını kullanarak aktif bir şekilde sorunları çözmeye davet ediyor. Duggee’nin Sincap Aktivite Rozeti’yle ödüllendirdiği çocuklar, program sonunda aldıkları rozetlerini ebeveynlerine gururla gösteriyor. Hem yetişkinlerin hem de çocukların gönlünü kazanan “Hey Duggee” yeni bölümleriyle 18 Aralık Pazartesi günü saat 16.50'de ve 9. yaş gününü kutladığı özel bölümleriyle de 17 Aralık Pazar günü saat 07.45 ve 08.30 arasında Digiturk 161’inci kanalda olacak. 

CBeebies: Our Natural World ile Minikler Dünyayı Tanıyor

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı ile birlikte CBeebies, minikleri doğamız ve geleceğimizle ilgili hep birlikte öğrenmeye ve keşfetmeye davet ediyor. Andy’s Global Adventures, Go Jetters, JoJo & Gran Gran gibi sevilen yapımlar ve daha fazlasıyla “CBeebies: Our Natural World” 2 Aralık Cumartesi günü saat 06.00’da Digiturk 161’inci kanalda miniklerle buluşuyor. 

CBeebies’de Yeni Yıl Eğlenceleri Başlıyor

CBeebies Aralık ayında tüm gün süren özel bölümlerle yeni yılı kutluyor. Bluey, JoJo & Gran Gran, Nelly & Nora, Sarah & Duck ve çok daha fazlası minikleri kutlamaya davet ediyor. “Festive Specials with CBeebies” 24 Aralık Pazar günü gün boyunca Digiturk 161’inci kanalda yeni yılı miniklerle kutluyor. 

In The Night Garden Miniklere Rahatlatıcı ve Keyifli Bir Deneyim Sunuyor

Resimli bir tekerleme kitabının modern yorumu olan eğlenceli ve sevimli hikaye "In The Night Garden," minikleri komik karakterlerle dolu yaratıcı bir yolculuğa davet ediyor. Program, hem eğlenceli hem de sıcak bir atmosfer sunarak minikleri keyifli bir hikayeyle buluşturuyor. Gerçek bir ormanda çekilen program, nefes kesici ortamı, canlı karakter kostüm teknolojisi ve bilgisayar animasyonundaki en son teknik yenilikleri bir araya getirerek minikler için çarpıcı ve ilgi çekici bir deneyim hazırlıyor. “In The Night Garden” 30 Kasım Perşembe günü saat 21.30'da Digiturk 161’inci kanalda ekranlara geliyor.

Yorumlar (0)