Çok Güzel Hareketler 2 kahkaya boğacak

TV 12.04.2024, 18:48
 Çok Güzel Hareketler 2 kahkaya boğacak

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle bu akşam Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümünün skeçleri şöyle;

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 170. bölümün skeçleri şöyle: Kumandan Zeliha, Ramazan Davulcusu, Zaman Yolcusu, Tekne Kazıntısı, Galibiyet Spor, Ruh ve Sinir Hastalıkları.

Zeliha evi ve ailesini idare etmekten yorulmuştur. Elinde bir kumanda olmasını ve bu kumandanın bir tuşuyla her şeyi değiştirmeyi diler. Zeliha’nın dileğinin kabul olması ile aile üyelerinin yaptıkları şaşkınlık yaratır.

Arda kız arkadaşı Nazlı ile görüşemediği için Ramazan davulcusu kılığına girer. Aile, Nazlı’nın erkek arkadaşını davulcu zannedip sahur yapması için eve davet eder. Gerçek davulcunun gelmesi ile ortalık karışır.

Burak kız arkadaşı Özlem’e evlenme teklifi edecektir. Fakat davetsiz gelen misafirler Burak’ın ilerideki halleri olduğunu ve gelecekten geldiklerini söyler. Gelen misafirlerin bazıları evlenme teklif etmemesi bazıları da etmesi gerektiğini söyler. Kafası karışan Burak ne yapacağını şaşırır.

Hamdi ve Buket’in çocukları olacaktır. Bu haberi vermek için Hamdi’nin ailesine giderler. Fakat Hamdi, annesinin de hamile olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırır.

Galibiyet Zaferspor oyuncuları her maçı kaybeder. Spor şube polisleri takımın şike yaptığını ve bu yüzden her maçı kaybettiklerini düşünür. Galibiyet Zaferspor yetkilileri duruma anlatmaya çalışsa da polisleri ikna edemez.

Hayattaki zorluklar yüzünden hastanede yatan gençlerin diyalogları herkesi düşünmeye sürükleyecek. Atanamayan öğretmen, yaptığı ev işlerini beğenmeyen kadının kocasından kaçışı ve daha fazlası herkesi şaşırtacak.

Yeni sezonda tazelenmiş enerjileri, kahkaha dolu skeçleriyle Çok Güzel Hareketler 2, bu akşam Star’da!

Yorumlar (0)