Çok Güzel Hareketler 2, sezon finaliyle ekranda!

TV 09.06.2024, 12:44
Çok Güzel Hareketler 2, sezon finaliyle ekranda!

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler 2, sezon finali bölümüyle bu akşam Star’da.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkaya boğacak.

Çok Güzel Hareketler 2’nin sezon finali bölümünün skeçleri şöyle;

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 177. bölümün skeçleri şöyle: 

Yapma Öyle Skeç Oluruz, Sen Çok Değiştin, Aldatılanlar Kulübü, Benimle Boşanır Mısın, Afalladık ve Her İşimiz Yaş.

ÇGH ekibinin sahnede oynadıkları skecin yazarını bulma çalışmalarını izleyeceğiz. Oynadıkları skecin Hacı tarafından yazıldığını öğrenmeleri üzerine şaşkınlıklarını gizleyemezler.

Eda ve Mustafa düğüne gitmek için hazırlanırlar. Eda ve Mustafa’nın evlilikleri boyunca nasıl değiştiklerini ve neler yaşadıklarını izleyeceğiz.

Serkan ve Caner gece kulübüne gider. Arkadaşları Cansu’nun erkek arkadaşı Burak’ı başka biriyle eğlenirken görürler. Serkan ve Caner bu durumu Cansu’ya anlatır. Ancak Burak, bu durumu kabul etmez ve inkâr çabaları şaşkınlık yaratır.

Melis ve Sercan ailelerine boşanacaklarını açıklayacaklardır. Ancak aileler, çocuklarının torun haberi vereceğini düşünür. Melis ve Sercan boşanacaklarını açıklayınca aileler yıkılır ve onları bu kararlarından döndürmeye çalışır.

Cemile falcıya gitmiştir. Falcının "evlenme teklifi alacaksın" demesi üzerine Cemile heyecanlanır. Ancak Atakan da falcıya gitmiştir ve falcı, Atakan’a kız arkadaşının onu aldattığını söylemiştir. Cemile’nin evlilik teklifi beklemesi, Atakan’ın kiminle aldatıldığını öğrenme çabası kahkahalar yaratacaktır.

İsmail ve Nurten’in eski arkadaşı Nejat gelecektir. Nurten, Nejat’ın eski eşi Mehtap'ı çağırmıştır. Nejat’taki değişimi gören eski eşi ve oğlu Sinan şaşkınlıklarını gizleyemezler.

Çok Güzel Hareketler 2, sezon finali bölümüyle bu akşam Star’da!

Yorumlar (0)