"Çok Güzel Hareketler 2"  yine izleyenleri kahkahaya boğacak

TV 02.12.2023, 15:31
"Çok Güzel Hareketler 2"  yine izleyenleri kahkahaya boğacak

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği, ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümüyle yine izleyenleri kahkahaya boğacak.

6 yeni skeçle ekrana gelecek olan 157. bölümün skeçleri şöyle: Gelemem Kargom Var, Vakit Mi Nakit Mi, Bakış Açısı 7, Kadınlar Susarak Gider 8, Yalnızlık Paylaşılmaz, Hisse Dar.

Ceyhun pasaportu gelecek diye evde kargosunu beklemektedir. Ceyhun'u partiye, futbola ve birçok eğlenceye çağırırlar. Fakat Ceyhun kargo beklediğini söyler. Evden çıkmamasına rağmen kapıda bulduğu yazı Ceyhun'u çıldırtır.

Fikret ailesi ile ilgilenmemektedir. Ailesi bu duruma çözüm bulabilmek için Fikret'e oyun oynamaya karar verir. Ailemiz oğullarının borçlandığını ve yıllarını satarak oğullarını kurtaracaklarını söyler. Fikret bu duruma şaşırsa da aile yılların satılacağını kabul ettirir. Fikret'in kabul süreci kahkahalar yaratacak.

Öğrenciler sınıfta kavga etmektedir. Öğretmen ve müdür gelip olayı anlatmalarını istediklerinde, tüm öğrenciler durumu kendi bakış açılarından anlatır. Fikri ve Aysel'in bebekleri olmuştur. Aysel bakıcı tutmak ister. Fakat gelen bakıcıyı görünce Fikret'i kıskanır ve bakıcıdan vazgeçer. Aysel'in yaptıkları kahkahalar yaratacak.

Özkan kız arkadaşına işten izin aldığını ve yalnız kalmak istediğini söyler. Bunu duyan Özkan'ın arkadaşları Özkan'ın evine gelir. Özkan bir sorun olmadığını söylese de kimseyi inandıramaz. Taşkın bir hamburgercinin hisselerinden kırk dokuz liralık hisse senedi almıştır. Hamburgerciye gelip kendini oranın ortağı olduğunu söylemesi ile ortalık karışır.

Yorumlar (0)