Çok Güzel Hareketler 2 yine kahkaha dolu

TV 01.05.2021, 17:22 03.05.2021, 09:00
Çok Güzel Hareketler 2 yine kahkaha dolu

Kanal D’nin pazar akşamları kahkahalarla izlenen programı Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Genel sanat yönetmenliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”nin bu hafta ekrana gelecek bölümünün skeçleri şöyle; Buse Anıl’ın amcasının gideceğini düşünerek çok mutludur. Fakat Amca Fikri evden gitmemek için eve başka misafirler davet etmiştir.

Buse onları gitmeye ikna etmeye çalışırken filyasyon ekiplerinin gelip Anıl’ın pozitif olduğunu söyleyip evdeki herkesi karantinaya almaları ile Buse hayal kırıklığı yaşar. Serhat üniversiteyi kazanamadığı için annesi babası tarafından hep abisi ile kıyaslanır. Abinin eve gelip değişimini gören aile şaşkına döner.

Rauf sokakta bulduğu köpeği eve getirir. Ailesinin izin vermeyeceğini düşündüğü için ablası ile köpeği saklarlar. Fakat babaanne köpeği görünce aileye söyler ve ortalık karışır.

Selin ve Gökhan ayrıldıktan sonra tekrar barışmıştır. Fakat barıştıklarını arkadaşlarına söylememişlerdir. Gökhan’ın arkadaşlarının Gökhan’ı teselli etmeye gelmeleri üzerine ortalık karışır.

Ahu erkek arkadaşı Tekin’i babası ile tanıştıracaktır. Ahu Tekin’e babasının mafya olduğunu söylediği için Tekin çok tedirgindir. Evi polislerin basması ve polislerden birinin Tekin’in babası çıkması üzerine herkes şaşkınlık yaşar.

Ebru erkek arkadaşından ayrılmış ve barışmak istiyordur. Kız arkadaşları ile buluşur ve onlardan barışma taktikleri alır. Fakat kızların taktiklerinin hiçbirinin işe yaramadığını görünce kendi çözümü ile devam eder.

Nesrin Saffet’ten empati yapıp yer değiştirmelerini ister. Saffet bu durumu kabul etmez. Saffeti elektrik çarpması üzerine Nesrin ve Saffet yer değiştirir. Bu değişimi kahkahalar ile izleyeceksiniz.

Çok Güzel Hareketler 2, kahkaha dolu yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de...

Yorumlar (0)