D-Smart GO'dan, Sevgililer Günü Sineması!

TV 13.02.2024, 21:42
D-Smart GO'dan, Sevgililer Günü Sineması!

D-SMART GO’DAN “SEVGİLİLER GÜNÜ SİNEMASI” 

D-Smart GO, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel hazırladığı “Sevgililer Günü Sineması”nda yer alan 30 aşk filmi ile ay boyunca romantizm yaşatacak. 

D-Smart GO’da birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor. “Sevgililer Günü Sineması” kategorisinde yer alan 30 aşk filmi ile Sevgililer Günü’nü kutluyor. Yalnız kalpleri ısıtacak romantik filmlerin de yer aldığı seçkide; “La La Land”, “In The Mood For Love”, “Forever My Girl”, “Annette”, “Girl With A Pearl Earring”, “I Met A Girl”, “Selvi Boylum Al Yazmalım”, “Mutluluk Zamanı” gibi iz bırakan aşk filmleri izlenebiliyor. 

Kullanıcı dostu ara yüzü ile ilgi alanlarına özel hazırlanan seçkilere tek bir noktadan ulaşmanın mümkün olduğu D-Smart GO, ekranların en avantajlı uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. “TV İzle” seçeneğinde, yayın akışına bağlı kalmadan paket dâhilindeki tüm TV kanalları 72 saate kadar geri alınabiliyor, yayınlanan program baştan izlenebiliyor ya da durdurulup, geri-ileri sararak da izlenebiliyor. Ayrıca, “Bulut Kayıt” özelliği ile seçili TV kanallarındaki programları kaydederek bulutta kişiye özel ayrılan alanda 30 gün saklanabiliyor ve istenildiği zaman istenilen cihazdan izlenebiliyor.

Seçkide yer alan filmler ise şöyle: “La La Land”, “In The Mood For Love”, “Amour”, “Café Society”, “Annette”, “Girl With A Pearl Earring”, “The Big Sick”, “The Age Of Innocence”, “A Royal Night Out”, “I Met A Girl”, “The Bounty Hunter”, “Film Stars Don't Die In Liverpool”, “Falling For Figaro”, “Forever My Girl”, “Juliet, Naked”,“Country At Heart”, “Love, Wedding And Other Disasters”, “Don't Go Breaking My Heart 2”, “Big Sky River”, “Our Lovers”, “We Broke Up”, “Selvi Boylum Al Yazmalım” ,“Aşk Bu Mu?”,“Vesikalı Yarim”, “Mutluluk Zamanı” , “Arım Balım Peteğim”, “Aşk Nerede?”, “Bu İşte Bir Yalnızlık Var”, “Sevimli Ve Tehlikeli”, “İkinci Şans”.

Yorumlar (0)