D-Smart GO’dan öğrencilere yarıyıl sürprizi!

TV 22.01.2022, 10:12
D-Smart GO’dan öğrencilere yarıyıl sürprizi!

D-Smart GO, öğrencilerin karne sevincine ortak oluyor, birbirinden eğlenceli filmlerden oluşan özel bir seçkiyi yarıyıl tatilinde bir araya getiriyor.

Türkiye’nin yenilikçi dijital platformu D-Smart, öğrencilerin karne sevincine renkli içerik yelpazesi ile ortak oluyor. Yoğun bir okul döneminin ardından 21 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili boyunca, çocukların aileleri ile keyifli vakit geçirmeleri için özel bir seçkiyi D-Smart GO üzerinden izleyicisine sunuyor.

Öğrenciler ve ailelerinin D-Smart GO üzerinden diledikleri zaman diledikleri yerden erişebilecekleri bu eğlenceli filmler arasında; En İyi Animasyon Oscar adayı How to Train Your Dragon (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?), En İyi Müzik Oscar adayı The Adventures of TinTin (Tenten’in Maceraları), Pokemon Detective Pikachu (Pokemon Dedektif Pikachu), Sonic the Hedgehog (Kirpi Sonic), İstanbul Muhafızları: Ab-I Hayat Çeşmesi, Yogi Bear (Ayı Yogi), Cats & Dogs (Kediler ve Köpekler), Space Jam, Scoob!, Paddington (Ayı Paddington) gibi birbirinden keyifli filmler yer alıyor.

Bu özel seçkinin yanı sıra; hem okul hem okul öncesi çağındaki çocuklar için birbirinden güzel içeriklere sahip Cartoon Network, Çocuk Smart, Boomerang, Baby TV, Minika GO, TRT Çocuk, Da Vinci, Disney Junior, Disney Channel ve Minika Çocuk kanallarını da istediğiniz zaman istediğiniz yerden üstelik ilk ay ücretsiz olarak D-Smart GO ile de izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)