Deniz kokan film ve diziler puhutv’de!

TV 02.08.2022, 09:09 02.08.2022, 12:07
Deniz kokan film ve diziler puhutv’de!

Havalar ısındıysa, deniz ve yaz kokan dizi ve filmlerin tam zamanı demektir. İster Smart TV , ister desktop, mobil…Yazın enerjisini ekranlarınıza taşıyacak içerikler puhutv’de, ücretsiz!

A BIGGER SPLASH:

Gerilimli tarzının yanı sıra yaz havasının hakim olduğu göz kamaştırıcı görüntüleriyle dikkat çeken filmin Başrollerinde Oscar ödüllü Tilda Swinton, Ralph Fiennes (Spectre), Matthias Schoenaerts (Far From the Madding Crowd) ve “Grinin Elli Tonu” ile sansasyon yaratan Dakota Johnson’ın yer aldığı filmde, dünyaca ünlü bir rock yıldızı olan Marianne (Tilda Swinton) sevgilisi Paul ile yaz tatilini İtalya’da volkanik bir adada bulunan evlerinde geçirmektedir. Marianne’in eski sevgilisi Harry’nin (Ralph Fiennes) baştan çıkarıcı güzellikteki kızı Penelope (Dakota Johnson) ile yaptığı beklenmedik ziyaret, bu dörtlü arasında aşk, kıskançlık ve sırlarla dolu eski hesaplaşmaların ortaya çıkmasına neden olur.

ADA MASALI:

Hayatı şehirde geçmiş genç bir iş kadınının kariyer hedefleri doğrultusunda adaya gelişini ve burada yaşadığı aşkı konu edinen dizi Ada Masalı, yaz aylarının en güzel yerlerinden İzmir'in Sığacık ilçesinde geçiyor.

Dizide, şehirden adaya gelen Haziran ile adalı Poyraz’ın hayatlarından kesitler gözler önüne seriliyor. İkili arasında filizlenecek büyülü aşkın başlangıcı olan anlar izleyici ile buluşuyor. “Ada Masalı”, bambaşka hayat tarzılarına ve zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz’ın adada kesişen hayatlarını keyifli bir şekilde anlatıyor.

MY BLIND DATE:

Saliya Kahawatte'nin aynı adlı kitabından uyarlanan Kör Talihim, gerçek hikayesiyle izleyicide hem etkleyici hem de eğlenceli bir izlenim bırakıyor. Hayalleri ve aşkı arasında kalan Saliya’nın bu hikayesi ve filmin atmosferi ile yaz aylarında keyifli ve iç açıcı bir görsel şölen izleyiciyi bekliyor. Filmde, Hırslı bir adam olan Saliya’nın, gençliğinden beri en büyük hayali lüks bir otelde çalışmaktır. Ancak gençlik yıllarında yaşadığı bir kazadan dolayı görme yetisinin önemli bir kısmını yitirir. Etrafındakiler ona hayatının ne kadar dramatik bir hale geleceğini söyleselerde, Saliya için durum bu kadar da kötü değildir.

DUY BENİ:

“Duy Beni”, gençlerin okul yıllarında karşılaştığı zorbalıkları konu alan bir dizi. Yaz dizileri arasında yayınlandığı ilk bölümlerden itibaren ön sıralara yerleşen dizi 100 bine yakın yorum alarak trendler listesinde ilk sıralarda yer aldı. Çarpıcı bir gençlik ve aile dizisi olan yapım her sahnesi ile nefes kesiyor.

.

Yorumlar (0)