Derbi heyecanı beIN SPORTS’la  92 ülkede yaşanacak

TV 31.03.2023, 13:57 31.03.2023, 15:28
Derbi heyecanı beIN SPORTS’la  92 ülkede yaşanacak

Şampiyonluk yarışının kalbi bu pazar Kadıköy’de atacak. Fenerbahçe – Beşiktaş arasında oynanacak ve saat 20:30’da başlayacak dev derbi, 92 ülkede canlı yayınlanacak. Büyük heyecana sahne olacak maçın öncesi, sonrası ve tüm detayları, gün boyu sürecek yayınlarla, Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta futbolseverlere aktarılacak. 

Şampiyonluk yarışının seyrine yön verecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, 92 ülkede canlı yayınlanacak.  Tüm Türkiye’nin nefesini tutarak beklediği, 2 Nisan Pazar günü saat 20.30’da oynanacak dev derbide Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, evinde Şenol Güneş idaresindeki Beşiktaş’ı konuk edecek. 

Canlı yayınlar, özel röportajlar ve analizler

beIN SPORTS’un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de Kadıköy’den canlı yayınlarla mücadelenin nabzını tutarken, dev maçın heyecanı özel röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri ve canlı yayınlarla pazar gününün erken saatlerinden pazartesi gününün ilk saatlerine kadar beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. 

Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Feyyaz Uçar, Tugay Kerimoğlu, İlker Yağcıoğlu ve Tolga Zengin’in yorumları ile dev derbi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile masaya yatırılacak. Öte yandan Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da Kadıköy’de saha kenarından maç önü ve maç sonu yorumlarıyla derbinin heyecanını sporseverlere aktaracak.

Tartışmalı pozisyonlar Trio’da 

Seçim Demirel, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım ise derbinin tartışmalı pozisyonlarını 00.30’da yayına girecek Trio programında değerlendirecek. Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan derbi yayın maratonu, saat 01:30’da yayına girecek olan Z Raporu ile sona erecek. Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk derbiyi ve günün diğer maçlarını Z Raporu’nda ele alacak.

24 stadyum kamerası ve 100 kişilik prodüksiyon ekibi

Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarından tutulurken, 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. 

Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içeresinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde ekranlara gelecek.

Dünyanın dört bir yanında 92 ayrı ülkede canlı yayınlanacak derbi, ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de futbolseverlerle buluşacak.

Yorumlar (0)