Disney Channel yeni yılda da eğlence ve macera dolu

TV 30.12.2020, 13:23 30.12.2020, 15:09
Disney Channel yeni yılda da eğlence ve macera dolu

Çocukların aileleriyle birlikte izleyebileceği birbirinden renkli içerikler sunan Disney Channel, ocak ayının ilk gününden itibaren yepyeni bölümlerle sihirli bir dünyanın kapılarını aralamaya devam ediyor.

Disney Channel, ailelerin güvendiği ve çocukların çok sevdiği, uydudan şifresiz yayınlanan içeriklerini hayranlarıyla buluşturmaya yeni yılda da devam ediyor.

Şehri kötülerden koruyan Baykuş Kız, Kertenkele ve Kedi Çocuk, yani nam-ı değer Pijamaskeliler 4 Ocak’tan itibaren yeni bölümleriyle pazartesiden perşembeye her sabah 09.45’te Disney Channel’da olacak.

Birbirinden renkli karakterleriyle bu aile çok eğlenceli! Küçük bir kasabadan büyük bir şehre taşınan Green ailesinin maceralarını konu alan Greenlerin Büyükşehir Maceraları, 4 Ocak’tan itibaren pazartesiden perşembeye her akşam 19.45’te yepyeni bölümleriyle Disney Channel’da.

Henüz öğrenme aşamasında bir sihirbaz olan ve aynı zamanda eğitimine devam etmeye çalışan 14 yaşındaki Sadie’nin sihir dolu maceralarını konu alan Sadie Sparks, yeni bölümleriyle 19 Ocak’tan itibaren pazartesiden perşembeye 17.45’te Disney Channel ekranlarında olmaya devam ediyor.

Ocak ayı boyunca süper Ccma maratonları devam ediyor 

Hayranlarının merakla yeni bölümlerini beklediği dizilerin yanı sıra, heyecanla takip edilen ve en sevilen diziler cuma günleri 06.00 – 19.45 saatleri arasında Disney Channel’da olmaya devam ediyor.

  • 1 Ocak Baykuş Evi
  • 8 Ocak Fineas Ve Förb
  • 15 Ocak Amfibiya
  • 22 Ocak Milo Ve Hep Ters Giden İşleri
  • 29 Ocak Kick Buttowski: Korkususz Şehir Çocuğu

PİJAMASKELİLER

Pijamaskeliler şehri savunmaya hazır! Hep birlikte çalışıp güçlerini kullanarak, Baykuş Kız, Kertenkele ve Kedi Çocuk'un yüzleşemeyeceği hiçbir tehdit yok!

Şehri kötülerden koruyan Pijamaskeliler, yeni bölümleriyle 4 Ocak’tan itibaren yeni bölümleriyle pazartesiden perşembeye 09.45’te Disney Channel’da!

GREENLERİN BÜYÜKŞEHİR MACERALARI

Cricket Green büyükşehire taşınıyor! Bu kasaba çocuğunun, ablası Tilly, babası Bill ve çılgın Nine Alice ile beraber, kalabalık bir metropolde hayatın nasıl yaşandığını öğrenmesi gerekiyor. Cricket'in merakı ve heyecanı, onun gerçekten aykırı olan ailesini dev maceralara ve yeni komşularının kalplerine sürüklüyor. İstediği her yerde büyük maceralar bulabilen bu küçük aile için sıkıcı bir gün yok!

Küçük bir kasabadan büyük bir şehre taşınan Green ailesinin maceralarını konu alan Greenlerin Büyükşehir Maceraları, yepyeni bölümleriyle 4 Ocak’tan itibaren pazartesiden perşembeye 19.45’te Disney Channel ekranlarında.

SADIE SPARKS

Henüz öğrenme aşamasında bir sihirbaz olan Sadie’ye katılın! 14 yaşında sıradan bir kız olan, fakat sihirbaz olduğunu öğrendiğinde, daha doğrusu eğitimde olan bir sihirbaz olduğunu öğrendiğinde hayatı değişen Sadie'yi tanımak ister misiniz?

Ona akıl hocalığı yapması için Gilbert adında huysuz ve yaşlı bir tavşan atanır. Sadie, sihirli güçlerini çok havalı bulmaktadır, fakat kimse ona ayrıntıları anlatmamıştır. Sihir dersleri bir yana, lise zaten yeterince yorucudur. Buna rağmen bu garip ikili birbirini mükemmel ve sihirli şekilde tamamlar.

Sadie Sparks, yeni bölümleriyle 19 Ocak’tan itibaren pazartesiden perşembeye 17.45’te Disney Channel’da!

Yorumlar (0)