DocuBox HD ekranlarında yolculuğunuzun rotasını siz seçin

TV 24.07.2023, 10:02 24.07.2023, 14:49
DocuBox HD ekranlarında yolculuğunuzun rotasını siz seçin

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. Okyanus kıyısında yeryüzü cenneti adalar, tarihin gizemli derinlikleri ya da suçlulardan oluşan bir toplumun kalbi. Temmuz’un son haftasında DocuBox HD ekranlarında farklı belgesellerle, çıkmak istediğiniz yolculuğun rotasını kendiniz belirleyin.

Hawaii - Sahil Çocukları Devriyede (Hawaii - Beachboys On Patrol) 26 Temmuz Çarşamba, Saat 10:00

Birçok kişi için yeryüzünde bir cennet Hawaii takımadaları, özel korumaya ihtiyaç duyan gerçek bir mücevher ve *360° GEO Report, bu cenneti koruyanların öyküsünü ekranlara getiriyor. Tarım ve Doğal Kaynaklar departmanı görevlileri ve polisleri, her gün Hawaii’nin bütün adalarını geziyor, dağların zirvelerinden Pasifik Okyanusu’nun derinliklerine uzanan bir bölgede devriyeye çıkıyorlar.

Tarihte Yolculuk: Beliz (Travel Thru History - Belize) 27 Temmuz Perşembe, Saat 19:30

Belize-İnanılmaz! Orta Amerika’da Maya tarihinde çıktığımız bu gezide, önce Lamanai'deki antik yüksek tapınağın merdivenlerini tırmanıyor, ardından başlıca turistik yer olan Belize City'de bir şehir turu yapıyoruz. Belize City Tarih Müzesi'nde Belize'nin kolonyal kökleri hakkında bilgi ediniyor ve muhteşem Mavi Delik'e dalış yapıyoruz.

Karanlıkta (In The Darkness) 29 Temmuz Cumartesi, Saat 20:00

Batı Afrika’nın en büyük hapishanesi Abidjan’ın karanlık kalbine giriyoruz. Banco ormanının sınırında, gözlerden uzak bir noktada yer alan bu hapishanenin kapasitesi 1.500 kişi, ancak burada 5.000 kişi hapis yatıyor. Burada, mahkumların da yardımıyla, belirli bir dereceye kadar stabil bir hayat düzeni kurulmuş durumda.

Yorumlar (0)