Eğlenceli klasik Bugün Aslında Dündü bu akşam TRT 2'de

TV 19.10.2020, 15:53 19.10.2020, 17:21
Eğlenceli klasik Bugün Aslında Dündü bu akşam TRT 2'de

Dahice yazılmış senaryosu ve başarılı oyunculuklarıyla son derece eğlenceli bir klasik olan Bugün Aslında Dündü bu akşam saat 21.00'de TRT 2 ekranında olacak.

Bill MurrayAndie MacDowell ve Stephen Tobolowsky'ın rol aldığı Bugün Aslında Dündü, nefret ettiği bir günü tekrar tekrar yaşamak zorunda kalan bir adamın maceralarını konu ediyor. Phil Connors, ekranlardaki samimi kişiliği ve eğlenceli yüzüyle kendine has bir şöhrete sahip olan, ancak kameralardan kurtulduğu an kendini beğenmiş ve kibirli kişiliğine geri dönen bir hava durumu spikeridir.

Bu huysuz adam, hiç sevmediği kırsal yaşamın hüküm sürdüğü Pensilvanya’nın kırsal kasabalarından birine, Groundhog Day etkinlikleri için gönderilir. Burada yaşanan hayat ve mütevazi insanlardan iğrense debu hayata bir günlüğüne, görevi için katlanmak zorundadır. Ancak ansızın çıkan bir kar fırtınası tüm ulaşım yollarını kapattığında Phil, talihsiz kaderiyle başbaşa kalır. Ertesi sabah uyandığında ise daha büyük bir sürpriz kapıdadır: Phil, zaman döngüsüne yakalanmıştır; nefret ettiği o günü tekrar tekrar yaşamak zorundadır! 

Yorumlar (0)