Ercan Saatçi ile “Çok Akustik” bu akşam Star’da!

TV 02.07.2022, 10:50 04.07.2022, 09:16
Ercan Saatçi ile “Çok Akustik” bu akşam Star’da!

Ercan Saatçi, “Çok Akustik” ile evinde sanatçı dostlarını ağırlıyor. Cem Yılmaz ve Zafer Algöz’ün konuk olduğu ilk bölümde kahkahalar havada uçuşuyor ve izleyenleri yine coşkulu bir müzik ziyafeti bekliyor.

İlk bölümde Cem Yılmaz ve Zafer Algözü’ü ağırlayacak olan “Çok Akustik” renkli sahnelere ev sahipliği yapıyor. Erşan Kuneri dizisinin kendisi kadar olay olan şarkıları ilk kez Ercan Saatçi, Cem Yılmaz ve Zafer Algöz tarafından birlikte söylenecek. Şarkıların ortaya çıkma hikayesi herkesi kahkahaya boğacak.

Birlikte şarkıların söylendiği programda bir şarkılarını da Ozan güvene armağan ediyorlar. Ozan Güven’in gece arayıp Ercan Saatçi’den istediği o şarkı ilk bölümü ile Çok Akustik’te! Bu unutulmaz bölüm izleyiciyi samimi ve kahkaha dolu itiraflarla buluşturuyor. Cem Yılmaz’ın “Hayatım boyunca bunu kimseye söyleyemedim!” dediği güldüren itirafı ilk bölüm ile ekrana gelecek.

Cem Yılmaz kıskanarak yazdığı rolü ve rolün hangi oyuncuya gittiğini ilk kez açıklıyor. Bu buluşmanın keyifli sohbeti her dakikası ile izleyicisini ekrana kilitleyecek. Çok Akustik’te herkesin bildiği birçok türkünün yazarı olan dedesi ile ilgili anılarını anlatıyor. Tanrıdan “ Diledim” türküsünün hikayesi ve Ercan Saatçi ile Cem Yılmaz’ın da eşlik ettiği canlı performans herkesi müziğe doyuracak.

Merak edilen pek çok konunun konuşulduğu programda Cem Yılmaz sette Özkan Uğur’la yaşadığı anısını anlatıyor. Cem Yılmaz ve Zafer Algöz’ün Ercan Saatçi’ye konuk olduğu Çok Akustik’te dakikaların nasıl akıp gittiğini anlamayacaksınız. Konuların soluksuz şekilde birbirini takip ettiği programda Adnan Şenses anısı keyifli anlar yaşatacak.

Yorumlar (0)