Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı BluTV'de!

TV 03.01.2022, 12:48 04.01.2022, 13:42
Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı BluTV'de!

BluTV, yepyeni projelerini yılın ilk haftasında duyurmaya hazırlanırken, ‘Alef’, ‘Bonkis’, ‘Sokağın Çocukları’, ‘Doğu’ ve ‘İlk ve Son’ gibi çok sevilen özel yapımlarının da yeni sezonları ile 2022 yılına güçlü bir giriş yapacak.

Platform, 2022’nin ilk ayında görkemli prodüksiyona sahip özel yapımı ‘BÖRÜ 2039’un yeni bölümlerini de izleyicilerle buluştururken, ‘Alef’, ‘Bonkis’, ‘Sokağın Çocukları’, ‘Doğu’, ‘Aynen Aynen’ ve ‘İlk ve Son’ gibi çok sevilen yapımlarının yeni sezonlarını da arşivine ekleyecek. Geçen ay sete çıktığı duyurulduğu andan itibaren büyük merak uyandıran, başrollerini Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral’ın paylaştığı ‘ALEF: Mâl-i Hülya’ için heyecanlı bekleyiş başlarken, diğer yapımlara dair sürprizler de bu heyecanı artırdı.

Sadece BluTV’de yayınlanacak ve platformun yeni yıl sürprizlerinden biri olan ‘40’ta ise birbirinden ünlü isimler, Cansu Canan Özgen’in sorularını yanıtlayacak. Programın ilk bölümünde ise Cansu Canan Özgen’in konuğu sürpriz isim Acun Ilıcalı olacak.

Rol aldıkları projelerle özellikle genç izleyici kitlesinin kalbini fetheden Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un rol aldığı ‘Bizden Olur mu?’ adlı yeni dizi de 2022’de BluTV’de seyircilerle buluşacak. Çocuklar için de ‘Masal Şatosu’nun 2. sezonu hazırlıklarını sürdüren platformda hem mizah dünyasında hem de talk şov alanında kendine özgü ve öncü bir yol çizen Mesut Süre’nin hazırladığı ‘Yalnızım Mesut Bey’ ile yalnızlar kendilerini tek başına hissetmeyecek ve kahkaha dolu anlar yaşayacak.

Yorumlar (0)