Farklı insan hikayeleri DocuBox HD ekranlarında

TV 15.06.2023, 10:59 15.06.2023, 11:06
Farklı insan hikayeleri DocuBox HD ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla Haziran ayında muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. 

Avrupa Kimliği (European Identities) – 17 Haziran Cumartesi, Saat 20:30

Avrupa Kimliği nedir? Kültürel mi yoksa politik mi? Thibault Bourdon, kıta boyunca çok sayıda lehçeyi ve manzarayı, görkemli dağları, büyüleyici kayalıkları geçerek 750 milyon insanın bu siyasi ve ekonomik bütünlüğünü keşfederek bisikletiyle 8500 Km yol kat ediyor. Neticede Avrupa Birliği projesi güzel bir fikir ama bu sadece Avrupalılar için böyle.

Geçmiş Avcıları: Perili Geçit (The Past Hunters - The Haunted Parade) – 19 Haziran Pazartesi , Saat 12:30

Derek Acorah’ın Tarih Avcıları, Hoylake’e seyahat ediyor ve The Parade olarak bilinen bir binayı araştırıyor. 1909'e dayanan bu eski okul, hala okula giden öğrenciler ve öğretmenlere sahip gibi görünüyor.

Ayırım (The Divide) – 20 Haziran Salı, Saat 19:00

Ayrım, en tepedeki yüzde 0,1’lik kesimin en alttaki yüzde 90’lık kesim kadar varlığa sahip olduğu günümüz ABD ve İngiltere’sinde daha iyi bir yaşam için çabalayan 7 kişinin öyküsünü anlatıyor. Bu hikayeleri bir araya getirerek, hayatımızın neredeyse her yönünün nasıl tek bir faktör, zengin ve fakir arasındaki uçurumun boyutu, tarafından kontrol edildiğini keşfediyoruz.

Yorumlar (0)