FilmBox ekranlarında romantik komedi prömiyerleri

TV 01.07.2021, 10:30 01.07.2021, 17:14
FilmBox ekranlarında romantik komedi prömiyerleri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan keyifli filmlerin adresi FilmBox Temmuz ayında aşkın duygusal ve eğlenceli anlarını, birbirinden güzel 3 romantik komedi prömiyeriyle ekranlara getirecek.

Deli Aşk – 3 Temmuz Cumartesi - Saat: 21:30

FilmBox ekranlarında Temmuz ayının ilk romantik komedi prömiyeri, Emrah Kaman, Pelin Akil’i bir araya getiren yerli yapım Deli Aşk. Bu eğlenceli film, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor.

Davetli (Literally Right Before Aaron) – 12 Temmuz Pazartesi - Saat: 21:30

12 Temmuz Pazartesi gecesi keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarına gelecek filmin öyküsünde, üniversite aşkı Allison'la ayrılığını henüz atlatamamış olan Adam'ın dünyası, şaşırtıcı bir biçimde Allison'un düğününe davet edilince daha büyük bir karmaşaya sürüklenir.

Aşk ve Arkadaşlık (Love & Friendship) – 25 Temmuz Pazar - Saat: 21:30

Keyifli filmlerin adresi FilmBox ekranlarında 25 Temmuz Pazar gecesi, 18’inci yüzyılın sonuna romantik ve eğlenceli bir seyahat yaşayacağız. Başrolde Kate Beckinsale’i barındıran bu güzel filmin 1790’larda geçen öyküsü, geçici olarak akrabalarının evine yerleştiği bir dönemde kızı Frederica ve doğal olarak kendisi için çöpçatanlık yapmayı kafasına koyan Lady Susan Vernon’u konu alıyor.

Yorumlar (0)