FilmBox+’ta bahar tadında filmler

TV 31.03.2022, 11:38 31.03.2022, 12:40
FilmBox+’ta bahar tadında filmler

Uluslararası medya kuruluşu SPI International’ın, yeni ve gelişmiş özelliklere sahip izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+, tercihi yayın akışının keyfini çıkarmak ya da seç-izle seçeneğinin sunduğu esneklikten faydalanmak olan kullanıcılarına, farklı tercihlere hitap eden bir çözüm sunuyor.

Kullanıcısına internet bağlantısının olduğu her yerde, dilediği içeriği dilediği cihazdan kesintisiz izleme olanağı sunan ve “seç-izle” seçeneklerinin yanı sıra sürekli yayın yapan FilmBox kanalıyla da dikkat çeken FilmBox+, tematik film seçkileriyle izleyicilerin hayatını renklendiriyor. 

Uzun ve soğuk geçen bir kışın ardından, bahar havasının kendini göstermeye başladığı bugünlerde FilmBox+, Hollywood yapımlarından bağımsız sinemaya ve beğeni toplayan Türk filmlerine uzanan bir yelpazede, kendinizi iyi hissettirecek filmlerle güzel havalara merhaba diyor.

Şef (Chéf)

Carl Casper şık bir restoranda çalışan bir baş aşçıdır. Kendi mutfağına ait yemekleri nefistir ama lokantanın menüsüne bağımlı çalıştıkça yaratıcılığı ve ona bağlı olarak da yemeklerinin lezzeti düşüşe geçer. Üstelik önemli bir gurmenin yemekleri hakkında yaptığı olumsuz eleştiriler Carl için bardağı taşıran son damla olur. Yeteneğine rağmen kariyerinde düşüşe geçtiğini hisseden Carl'a tam da bu dönem bir teklif gelir: İkinci el bir yemek karavanı al ve kendi işinin patronu ol! Oğlu Percy ve eski bir arkadaşı olan Martin’in yardımıyla Carl, Amerika yollarında yemeğe ve yeni lezzetlere ve de en önemilisi hayata dair tutkusunu yeniden keşfedecektir. Yönetmenliğini ve senaristliğini Jon Favreau’nun üstlendiği dram komedi filminin kadrosunda Favreau'ya Scarlett Johansson, Sofía Vergara ve Robert Downey Jr., John Leguizamo, Dustin Hoffman ve Oliver Platt gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

Deli Aşk

Filmde Maraş dondurmacısı Ekrem'in (Emrah Kaman), sevdiği kız Neşe'nin (Pelin Akil) kalbini kazanabilmek için yaptıkları ve bu sırada başına gelen komik olaylar anlatılıyor. Senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman'ın yazdığı ve yapımcılığını Cem Yılmaz'ın üstlendiği filmde başrolleri de Emrah Kaman ve Pelin Akil üstlendi.

Jake Gibi Bir Çocuk (A Kid Like Jake)

Brooklyn’de yaşayan Alex ve Greg çifti, Jake gibi bir çocuğa sahip oldukları için şanslılardır. Parlak zekalı, gelişimini erken tamamlamış ve yaratıcı bir çocuk olan dört yaşındaki Jake, oyuncaklar arabalar ve pantolonlar yerine oyuncak bebekleri ve etekleri tercih eder. Jake’in farklı toplumsal cinsiyet davranışları başta ebeveynleri için bir sorun teşkil etmez. Ancak iş, Jake için özel okul aramaya gelince aile çıkmaza girer. Jake’in bu cinsiyet uyumsuzluğu okul arayışında nasıl bir yere sahip olmalıdır? Bu farklılık geçici bir evre midir yoksa Jake gerçekten de cinsiyet değiştirmesi gereken bir birey midir? Durumu nasıl halletmeleri gerektiği konusunda fikir ayrılığına düşen çift, kendilerini duygusal ve etiksel açıdan bir mayın tarlasında bulur. İkilinin ayrılmadığı tek konu, Jake için en doğru olan şeyi yapma arzusudur.

Café Society (Café Society) 

Akademi ödüllü kült yönetmen Woody Allen'ın 2016 tarihli projesi Cafe Society eğlenceli bir dramatik komedi olarak dikkat çekiyor. Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively, Steve Carell ve Parker Posey'nin yanı sıra Corey Stoll, Anna Camp ve Paul Schneider'ın da bulunduğu kadro adeta bir yıldızlar geçidi. Film Bronx’ta doğan Bobby Dorfman'ın izinden giderek seyircilere heyecanlı bir hikaye vadediyor. Birbirinden ilginç bireylere sahip olan bir ailenin en küçük oğlu Bobby Dorfman yaşadığı hayattan bezmiş durumdadır. Dönemin en popüler film yıldızlarının menajerliğini yapan dayısı Phil'in yanına gitmek ailesinin kuyumcu dükkanında çalışmaktan çok daha cazip gelince genç adam soluğu Hollywood'ta alır. Phil’in ajansında çalışmaya başlayan Bobby, Hollywood’un skandal, dedikodu ve güzel kadınlarla dolu göz kamaştırıcı dünyasına ilk başlarda hayran kalsa da orada gerçekliğin bir hayli esnek bir şey olduğunu keşfedecektir. Bildiği acı ve aşk kavramlarının bir bir yıkılışını gören genç adam edindiği deneyimlerle zaman geçtikçe farklı bir adam olmaya başlar. Hollywood'un deneyimlerinden sonra New York'a dönen Bobby sıfırdan yeni bir hayata başlasa da geçmişin parıltılı ancak acılı izleri onu rahat bırakmayacaktır.

İyi Adamlar (Nice Guys)

1970’li yılların Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir.

Paris Bekleyebilir (Paris Can Wait) 

Başarılı bir film yapımcısının eşi alan Anne, hayatında bir dönüm noktasındadır. Kocasının Fransız iş arkadaşıyla Fransa'nın güneyinden Paris'e doğru otomobille yola çıkarlar. Normalde yedi saat sürecek olan yolculuk iki güne uzar. İkili, yol boyunca verdikleri molalarda ülkenin en iyi yemeklerini tadarlar ve birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulurlar.

Sebastian Sevgili Dostum (Belle and Sebastian: The Adventure Continues) 

Sebastian, 1945 yılının Eylül ayında iki yıldır görmediği arkadaşı Angelina'yı görmek için sabırsızlanır. Genç kadını Alpler'deki küçük kasabasına götüren uçağın dağlara çakıldığı söylenir fakat Sebastian, Alice'in kurtulduğundan emindir. Sadık dostu olan köpeği Belle ile hayatının en tehlikeli macerasına doğru yola çıkar.

Bay Doğru (Mr Right)

Acı bir ayrılık yaşayan Martha, kendisi için mükemmel biri gibi gözüken Mr. Right ile tanışır. Martha, ilişkileri ilerledikçe Mr. Right’ın kiralık katil olduğunu öğrenir. Zamanla birçok düşman edinmiş olan Mr. Right düşmanlarından kaçarak yaşar. Peki, kendisini ve Martha’yı takip eden düşmanları Martha’yı kaçırınca ne olacak? Başrollerinde Anna Kendrick, Tim Roth ve Sam Rockwell gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini Paco Cabezas üstleniyor.

Yorumlar (0)