GAİN’de Sevgililer Günü’ne özel film seçkisi

TV 11.02.2022, 09:45 11.02.2022, 12:17
GAİN’de Sevgililer Günü’ne özel film seçkisi

Sevgililer Günü’nü aşk, kahkaha ve yaratıcı hikayelerle dolduracak özel film seçkisi GAİN’de romantik çiftleri bekliyor! Ses getiren yerli ve yabancı diziler, her zevke hitap eden kısa filmler ile Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş İncir Reçeli ve Unutursam Fısılda, bu özel akşama hoş bir dokunuş katacak yapımlar arasında.

GAİN’in zengin dizi kataloğu da Sevgililer Günü için romantik seçenekler sunuyor. Komedi, drama, aşk, aksiyon ve maceranın iç içe geçtiği bu diziler arasında neler yok ki!

Semih ve Selin’in ilişkilerini maç tadında izlemek için izleyicileri tribünlere davet eden ve  ikinci sezonu Mart ayında gelecek olan Orta! Kafa! Aşk!, Deadpool serisinin senarist ve yapımcılarından aksiyon ve komedi dolu bir hikaye Wayne, İki toksik insanın nefret dolu aşk ilişkisini anlatan komedi dizisi You're The Worst, Her şeyini kaybetmiş bir genç kadının gizemli aşkını ve geçmişten gelen sırlarını konu alan  Confess ile, The Young Pope'un yapımcılarından modern aile yaşamına ve bunun zorluklarına karşı samimi bir keşif olan A Family Tale, Sevgililer Günü akşamına renk katacak.

GAİN’in kısa filmleri de yaratıcı ve farklı hikayeleri keşfe çıkmak isteyen çiftlere geniş bir evrenin kapılarını aralıyor. İşte bilim kurgudan gerilime, romantik komedilerden tutkulu aşk hikayelerine o filmler:

  • Unregistered: Geleceğin dünyasında ailelere getirilen kısıtlamalar, aşıklar arasında gerilime yol açar.
  • Orbit Ever After: Aşk tüm sınırları aşar. Uzayda bile. Başrolünde Thomas Brodie-Sangster'ın olduğu masal gibi bir bilim kurgu.
  • Sure Thing: Bill, bir kafede Betty'nin masasında müsait olan tek sandalyeye oturur. Acaba bu şekilde onun için 'özel biri' haline gelebilir mi? Kalbini açmasının bir garantisi var mı?   
  • Bis Gleich: Gerçekte hiç tanışmamış ama her gün aynı ritüeli paylaşan iki ileri yaşta komşu arasındaki adı konmamış bağ, yüzleştiklerinde daha da derinleşir.   
  • Cupid's Paradise: Herkesin yüzeysel faktörlerle derecelendirildiği ütopik bir dünyadayız. Jenn'in aşk tanrısına köle olmadan bir eş bulabilmek için 100 randevu şansı vardır. 

  • Multiverse Dating For Beginners: Romantik komediye sürrealist bir bakış. Ivy ve Dave adeta birbirleri için yaratılmıştır. Ta ki Ivy tek sözüyle Dave'i korkutana kadar.
  • How to Survive a Break Up: Bir “ayrılıkla başa çıkma” hikayesi. Tekrar bekar olmak, yeni flörtler, tek gecelik ilişkiler, 'yardım' etmeye çalışan arkadaşlar ve çok daha fazlası…
  • Harry Grows Up: Aşk acısı çeken yalnız biri için New York oldukça acıtıcı olabilir. Özellikle bu kişi tek başına yaşayan 18 aylık biriyse.  
  • Love is Blind: Aşk üçgenine yepyeni bir bakış! Alice, kendini tutkulu bir gencin kollarında bulur. Fakat bu sadakatsizliği onu duygusal bir mayın tarlasına sürükler. 
  • La Merde: İlk izlenim için asla ikinci bir şansınız yoktur.

Yorumlar (0)