Gizem, gerilim ve aksiyon dolu öyküler FilmBox Extra'da

TV 05.10.2023, 10:55 05.10.2023, 13:56
Gizem, gerilim ve aksiyon dolu öyküler FilmBox Extra'da

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, uzaklardaki bir istasyonda geçen ölüm kalım mücadelesini, eski bir ajanın ailesini koruma savaşını ve bir kara kutunun gizemini öyküleştiren gizem, gerilim ve aksiyon dolu 3 sürükleyici filmi, aksiyon ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor. 

Şifreli İstasyon (The Numbers Station) – 7 Ekim Cumartesi - Saat: 21:30

Gözden düşmüş bir operasyon ajanı, bir kod operatörünü korumak için uzak bir CIA yayın istasyonuna gönderilir. İkili bir anda ölümcül bir komployla karşı karşıya olduklarını anlar. Kahramanlarımız kendilerini, bu komployu durdurmak için bir ölüm kalım savaşının içinde bulurlar.

Komplo (The Contractor) – 15 Ekim Pazar - Saat: 21:30

Bu heyecanlı filmin başrolünü, Uzay Yolu evreninde genç Kaptan Kirk’ü ve DC Comics evreninde Harika Kadın’ın ölümsüz aşkını canlandıran Chris Pine ve aksiyon klasiği 24’ün yıldızı Kiefer Sutherland üstleniyorlar. Filmin öyküsünde, ABD Özel Kuvvetleri'nden terhis edilen ve sözleşmeli olarak özel bir şirkete katılan James Harper, ailesi için her şeyi riske atıyor.

Kara Kutu (Boîte Noire / Black Box) – 22 Ekim Pazar - Saat: 21:30

Moda efsanesi Yves Saint Laurent’ı canlandırdığı rolü ile César ödülü kazanan Pierre Niney’in baş rolü üstlendiği bu Fransa yapımı etkileyici filmin öyküsünde, genç ve yetenekli bir kara kutu analisti, yepyeni olan bir uçağın yaptığı ölümcül kazanın ardındaki nedeni çözmekle görevlendiriliyor. İhanete uğramış bir istihbarat subayı, ölümcül bir komplodan masum olduğunu kanıtlamak için bir fahişeden yardım isterken bir yandan da ona bir iyilik yapar.

Yorumlar (0)