Güldür Güldür futbolun efsane isimlerini ağırlıyor

TV 06.04.2021, 12:46 06.04.2021, 15:11
Güldür Güldür futbolun efsane isimlerini ağırlıyor

7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. 

Bu akşam ekrana gelecek skeçler: 

  • İbrahim seneler önce Ozan’a verdiği kira depozitosunu geri alabilecek mi? Olaylara dahil olan avukat Feridun bu işi çözebilecek mi? Avukatlık konusunda bilgi ve tecrübesi şaibeli Feridun’un davaya getirdiği çözümler işe yarar mı?
  • Mesut, normal şartlarda hep kaçırdığı iş arkadaş buluşmasında neler yaşayacak? Naime, Hayati, Mustafa ve Feridun neden bu kadar farklı davranıyor? Her şeyin tarihini anlatan Hayati, adaplardan sorumlu Mustafa, çok dertli Naime ve Feridun ile bu buluşmaya Mesut ayak uydurabilecek mi?
  • Bekar baba İbrahim, sevgilisi Yeter ile kızı Burcu’yu tanıştırma girişimi nasıl sonuçlanacak? İlk defa eve gelen Yeter, Burcu’nun kalbini çalabilecek mi? Yeter, Burcu’nun çeşitli oyunlarına ve tuzaklarına düşmemeyi başarabilecek mi?

  • İsmail'in şirket çalışanlarını Kişisel Gelişim Uzmanı Yeter Hanım’ın 5 günlük eğitimine göndermesi doğru bir karar mıydı? Şirketin normal çalışma akışı bu kişisel gelişim seminerinden sonra nasıl değişecek? Kudret, Mehtap, Feridun, Fikri ve Mustafa’nın değişimi şirket enerjisini nasıl etkileyecek?
  • Dilek perisi Kudret, aylık dilek kotasını doldurmak için seçtiği görev nelere sebep olacak? Kudret, mafya aleminin babası Cemil ile tiki kızı Burcu’nun dileklerini yanlış anlarsa ne olur? Bir anda ruhları yer değiştiren mafya babası Cemil ile kızı tiki Burcu’nun başına ne işler açılacak?
  • Ekranların favorisi Gelecekten Günümüze’de bu hafta futbol özel bölümü ile ekranda! Hayati bu hafta futbolun efsane isimleri ağırlıyor: İsmail Oktay, Feridun Küçükandonyanis, Mesut Seba, Spiker Kudret Kıvanç ve amigolar Karıncaezmez Mustafa ile Kibar Bilal. Stüdyonun değerli konukları zaman makinesi ile gelecekten gelen konuklara tepkileri nasıl olacak?

Yorumlar (0)