Güldür Güldür kahkaha vaat ediyor

TV 11.11.2023, 13:00 11.11.2023, 13:31
Güldür Güldür kahkaha vaat ediyor

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ bu akşam saat 20.00’de 350 bölümüyle ekrana geliyor.

Para ödüllü yarışma sunucusu Hüseyin, uzun süredir kirasını ödemeyen kiracıları Bahadır ve sevgilisi Feride ile Ozan’ı para kazansınlar diye yarışmaya sokar. Hüseyin, kazandıkları para ile kirayı ödemelerini isterken grup hiçbir soruyu doğru bilemez ve üstüne evi su basar. Hüseyin evini kurtarmak için üçlüyü hemen eve gönderir ve onlara para verir. Otobüs durağında bekleyen Mesut’un yaşlı bir teyzeye yardım etmek istemesi ve teyzenin onu terslemesiyle olaylar silsilesi başlar. Gördüğü tepkilere göre hareket etmek isteyen Mesut’un başına gelmeyen kalmaz. Mesut iyilik yapsa ters teper yapmasa da sosyal deneydir der sonunda vazgeçip gider. Ozan, İbrahim, Feride ve Jale’nin maaşları patronları Fikri tarafından sürekli geç yatırılır ve hakları düşürülür. Çalışanlar sürekli isyan etmek için toplansa da Fikri’nin söylemleriyle ikna olurlar. Sonunda Fikri’nin şoförü Bahadır'dan, Fikri'nin özel jet kullandığını öğrenince ortalık karışır.

Paşa Mehtap'ın kayıp kızını arıyor 

Kan davalı iki aşiret, çocuklarını evlendirmeye karar verir. İki taraf sürekli birbirlerine güveniyoruz dese de en ufak alkış ve ani harekette silahları çekerler. Patlayan bir konfetiyle Bahadır ayağına kurşun yer. Sonunda herkes hastaneye gidince gelinle damat rahat bir nefes alır. Program sunucusu Paşa, Mehtap'ın kayıp kızını arıyordur. Ancak Paşa’nın arama yöntemleri ile bugüne kadar kimse bulunamamıştır. Görgü tanıkları ve insan bulma uzmanının yorumlarından sonra Bahadır gelip Mehtap'ın kızını gördüğünü söyler. Tam o anda kafasına ışık düşer. Mehtap'ın kızının stüdyoda olduğu haberi gelince herkes stüdyoda onu aramaya başlar. Çiçek sevgilisi ünlü şef Mesutto’yu kendi köyüne ziyarete götürür. Çiçek’in akrabaları Mesutto’ya yemek tattırmak ister fakat Mesut’un karnı çok doyunca istemeye istemeye beğenmediği yemekleri de amcası Paşa, nenesinin yaptığı kelle yemeğini yedirmek isteyince Mesutto nenesinin kellesi zannedip her şeyi yanlış anlar.

Yorumlar (0)