Güldür Güldür Show’ da eğlence hız kesmiyor!

TV 18.04.2024, 20:57 21.04.2024, 09:22
Güldür Güldür Show’ da eğlence hız kesmiyor!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ bu akşam saat 20.00’de 371. bölümüyle ekrana geliyor.


Yol yapım görevlisi olarak işe başlayan Paşa, ilk gününde Mehtap tarafından eleştirilir. Paşa bunun üzerine özür dileyip ilgileneceğini söyler. Paşa’nın özür dilemesine şaşıran Mehtap bu durumdan bir hayli memnun olsa da Paşa’nın üst yöneticileri tepki gösterir. Paşa’nın özür dilemesi ortalığı karıştırırken basının özür dileyen kişi ile röportaj yapmak istemesi ise büyük bir sürpriz yaşatır.

Fikri, yapay zeka sayesinde tanıştığı iki kızla, ucuza bilet bulduğu Performans Art isimli gösteriye gider. Fakat kızlar daha önceden gösteriyi bildikleri ve beğendikleri için Fikri ve Mustafa’dan etkilenirler. Performans sanatçısı Hayati’nin yaptığı gösteriyle Fikri ve Mustafa neye uğradığını şaşırır.

Bahadır’ın arkadaşı Ozan ders çalışmak için onlara misafir gelir. Bahadır’ın babası İbrahim, belalı ve zorbalık yapan biri olan Ozan’ın Bahadır’la görüşmesini istemez. Başta belli etmese de İbrahim, Ozan’dan korkuyordur. Ozan iyice haddini aşınca İbrahim’in sert tarafıyla tanışır.

Paşa ve Bahadır banka soygununa gider. Bankanın çalışanlarının hepsi yayık dille konuşan umursamaz tiplerden olan tikigillerdendir. Tikigillerden kimse Paşa’nın banka soygununu ciddiye almaz. Sonunda Bahadır’ın yaptığı telefon görüşmesiyle Paşa neye uğradığını şaşırır.

“Hikaye-ül Muvaffakiyet Sohbetleri” ünlü şahsiyetlerin başarı hikayelerinin konuşulduğu bir halk meydanındaki sohbettir. Yakında padişah olacak olan şehzade İbrahim gelir, bir konuşma yapar ama onu dinleyen halk konuşmasına anlam veremez. Yıllarca kimliği gizli kalan şehzade Mesut’un gelişiyle işler karışır.

Hüseyin sokaklarda röportaj veren, her seçim tartışmasına dahil olan ve seçim dönemi bittiği için seçim yoksunluğu çeken bir seçim bağımlısıdır. Hüseyin, bu yüzden evde tartışma ve huzursuzluk çıkartır. Eşi ve çocukları hatta eve gelen misafirler Hüseyin’i mutlu etmek için türlü oyunlar kurarlar ama yeteri kadar gerçekçi olmadıkları için Hüseyin’in hevesi kaçar. Kapıcı Bahadır’ın apartman sorununu dile getirmesiyle Hüseyin’in aklına yeni bir fikir gelir.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 20 Nisan bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0)